TITLE

DESCRIPTION

Costa Pacifica 12.11.-19.11. organizovani polazak iz Banjaluke

Opis
Costa Pacifica je jedan od najnovijih brodova Costine flote inspirisan muzikom.

Sadržaj: Ima ukupno 1504 kabine (unutrasnje, spoljne i balkonske), 5 restorana, 13 barova, 4 bazena (od kojih 1 sa pokretnim krovom), 5 jakuzzija, pozoriste na 3 nivoa, kazino, diskoteku, internet centar, shopping centar, simulator formule 1, studio za snimanje.

Kabine: Sve kabine opremljene su sa tus/ws, fen za kosu, sef, mini bar, SAT TV, telefon. Unutrasnje se nalaze u unutrasnjosti broda, spoljne imaju prozor i nalaze se na I i II deku, prozor se ne otvara, a balkonske imaju balkon sa 2 stolice i stolom. Samsara wellness centar zauzima 6000m2 sa thalasso bazenom, sobama za masaže, sauna, tursko kupatiloi solarijum.
Zatvori

CLASSIC KABINE
Sve vrste kabina u kategoriji Classic (unutarnje, vasnjke s prozorom ili vanjske s balkonom) imaju najpovoljnije cijene sa svim uobičajenim uslugama i sadržajima.
Nalaze se na nešto lošijim pozicijama na deckovima, te nema mogućnosti biranja željenog termina večere. Takođe nema mogućnosti doručka u kabini, ni 24 satnu uslugu u kabini.

PREMIUM KABINE
Sve vrste kabina kategorije Premium (unutarnje, vasnjke s prozorom ili vanjske s balkonom), nalaze se na privilegiranim pozicijama na svim brodskim deckovima.
Osima toga daje vam mogućnost odabiranja željenog termina večere, mogućnost doručka u kabini, kabinsku uslugu 24 sata dnevno.Obje usluge dostupne su na upit i besplatne su.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity