Barselona – avionom iz Zagreba – 21.06.; 23.08.2018.

Avionom iz Zagreba

Organizovana putovanja

Evropska putovanja

Lokacija

Barselona, Španija

Izleti

Barcelona – 4 dana / 3 noćenja – Avionom iz Zagreba 21.6., 23.8. – GARANTOVANO !

 

Mediteranska metropola, prijestolnica Katalonije, centar modernizma i vrhunskog sporta, Barselona je nakon Olimpijskih igara 1992. postala obavezno odredište u svjetskim okvirima.

 

Teško je pronaći četvrt, a da vas ne podsjeti da ste u gradu Antonija Gaudíja, oca nezaobilaznog Parka Güell i planetarno poznate Sagrada Familie.

 

Međutim, tek kad se nađete u „La Boqueria“ doživjet ćete grad u svim njegovim bojama, okusima i mirisima.

 

Šarm Barselone je neodoljiv i mami na ponovni dolazak.

 

1. dan: ZAGREB – BARCELONA

 

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija (2. kat) dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU 374 u 15:20 sati. Dolazak u Barcelonu u 17:30 sati. Transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Mogućnost odlaska s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice u šetnju središtem Barcelone, katalonske prijestolnice poznate i pod nadimkom “grad grofova”. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo večernju šetnju Ramblom, ulicom za koju je Lorca tvrdio da “ne bi smjela imati kraj”, šarolikom, bučnom i živopisnom mjestu koje najbolje opisuje duh Barcelone, grada koji zna raditi, ali i zabavljati se. Noćenje.

 

2. dan: BARCELONA

 

Doručak. Razgled grada autobusom i pješice s voditeljem putovanja: brežuljak Montjüic, “Jupiterovo brdo”, mjesto gdje se otvarala Olimpijada 1992. i gdje su smješteni neki od najzanimljivijih barcelonskih muzeja – Plaza España, jedan od najvažnijih gradskih trgova kojeg okružuju monumentalni tornjevi koji su 1929. bili ulaz na Svjetsku izložbu i arena za borbe s bikovima, danas šoping centar – Sagrada Familia, monumentalno i životno Gaudijevo djelo, jedna od najslavnijih svjetskih katedrala – Plaza Cataluña, središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga – šetnja gotičkom četvrti do katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme za osobne programe. Za preporuku je posjet poznatom Pomorskom muzeju, smještenom na mjestu jednog od najstarijih europskih brodogradilišta, a koji sadrži bogate izloške iz pomorske povijesti Španjolske. Slavni kraljevski katolički par, Izabela i Fernando, upravo je u Barceloni dočekao Kolumba nakon prvog od nekoliko njegovih putovanja „prema Indijama“. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu «magične fontane», čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Moguć fakultativni posjet El Poble Espanyol, nekadašnjem paviljonu sa svjetske izložbe 1929. god., gdje se na 49 000 m² može vidjeti cjelokupna arhitektura Španjolske, s ukupno 117 umanjenih građevina. Noćenje.

 

3. dan: BARCELONA: fakultativno izlet na Montserrat

 

Doručak. Mogućnost odlaska na izlet na Montserrat, najsvetiju planinu Katalonije i jedno od najvećih hodočasničkih mjesta Španjolske, gdje se štuje Crna Bogorodica La Moreneta (prijava prilikom kupovine aranžmana, plaćanje voditelju na licu mjesta). Ovo nezaboravno i osebujno benediktinsko svetište smješteno je na gotovo 1000 metara visine, u nadnaravnom stjenovitom pejzažu koje je tijekom svoje burne povijesti često puta služilo i kao utočište. Povratak u kasnim satima. Za one koji ostaju u gradu: Barcelona je poznata i kao grad s iznimnom ponudom vrhunskih muzeja. Preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili pak fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu, olimpijskom brdu. Oba muzeja sadrže hvalevrijedne zbirke umjetnina i izložaka. Slobodno poslijepodne. Navečer moguć fakultativni odlazak na flamenco predstavu (plaćanje pratitelju na licu mjesta, prijava prilikom rezervacije aranžmana). Noćenje.

 

4. dan: BARCELONA – ZAGREB

 

Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom i pješice do Parka Güell (dio UNESCO-ve svjetske baštine), remek-djela katalonskog „čarobnjaka“ Antonija Gaudíja te šetnja njegovim mediteranskim vrtovima (uključeno u cijenu aranžmana). Posjet živopisnoj ulici La Rambla gdje se nalazi čuvena tržnica Boquería, prvi podaci o toj glasovitoj tržnici datiraju još iz 1217.g. Slobodno vrijeme u gradu do transfera u zračnu luku. Predlažemo odlazak u četvrt Eixample gdje su smješteni neki od najljepših arhitektonskih bisera Barcelone, palače najslavnijih arhitekata 19. st., a danas je poznato poslovno i trgovačko središte grada, četvrti Born ili Raval, stare barcelonske četvrti koje bujaju životom i šarolikošću. Posjetite Park Ciutadella gdje se nalazi atraktivni barcelonski ZOO, nekoliko muzeja i zgrada parlamenta. Ili uživajte na Barceloneti, dijelu grada koji je dobio na popularnosti nakon Olimpijade i gdje lokalno stanovništvo rado šeće, jede i zabavlja se. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke. Let zrakoplovom na liniji OU 375 za Zagreb u 18:40 sati. Dolazak u Zagreb u 20:40 sati.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 425 EUR

 

Aerodromske takse  po osobi: 230 EUR

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Barcelona-Zagreb, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3/4* u Barceloni u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Barceloni, ulaznicu u park Guell, razglede prema programu, te troškove organizacije i prodaje

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, boravišnu pristojbu u iznosu od 1,21 po osobi po noćenje (plaćanje na recepciji hotela), putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

 

CIJENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA I ULAZNICA (prema stanju u srpnju 2017. g., podložne promjeni):

 

Poludnevni izlet na Montserrat 35 € / za minimum 18 putnika; flamenco show s pićem 35 € / za minimum 15 prijavljenih putnika – prijava prilikom rezervacije aranžmana i plaćanje na licu mjesta voditelju putovanja.

 

Museu Picasso 11 €, Fondació Miro 12 €, El Poble Espanyol 13 €, Museo FC Barcelona (Camp Nou Experience) 25 €, Sagrada Familia 15 €, akvarij odrasli 20 € (djeca 5-10 godina 15 €); karta javnog gradskog prijevoza 2,15 € – karnet za 10 vožnji 9,95 €

 

Informativne cijene individualnih ulaznica po osobi :
Sagrada Familia: 15 Eur
Poble Español: odrasli 12 Eur, dijete 4-12 godina 7 Eur
Aquarium: odrasli 20 Eur, dijete 5-10 godina 15 Eur, dijete 3-4 godine 7 Eur
Muzej Picasso: zbirka 11 Eur, zbirka & privremena izložba 14 Eur
Casa Batlló: odrasli 22,50 Eur, dijete 7-18 godina 19,50 Eur
Casa Milà/La Pedrera: odrasli 20,50 Eur, dijete 7-12 godina 10,25 Eur
Camp Nou Experience: odrasli 23 Eur, dijete 6-13 godina 17 Eur
Metro karta: jednodnevna 7,60 Eur; jedan smjer 2,15 Eur.

 

Red letenja:
OK 849 ZAGREB PRAG 04:40 06:15
OK 688 PRAG BARCELONA 11:25 13:50
OK 689 BARCELONA PRAG 14:40 17:15
OK 848 PRAG ZAGREB 22:00 23:30

 

Važno: Molimo da obratite pažnju o propisima vezanim uz prevoz prtljage u međunarodnom avio prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Za prtljagu je odgovorna avio kompanija. Po osobi dozvoljeno je nositi 1 komad prtljaga maksimalne težine do 15 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u avion, dozvoljeno je po osobi jedan komad ručne prtljage unjeti u zrakoplov.

 

Minimalni broj putnika: 15

 

NAPOMENA: Aerodromske takse podložne su promjenama i konačni iznos taksi potvrđuje se na dan izdavanja avio karte. Sve cijene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. U slučaju promjene reda letenja (vremena, aerodroma) organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja.
Cijene fakultativne ponude i ulaznica bazirane su prema stanju iz novembra 2016. i mogu biti podložne promjeni.

 

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja GO putničke agencije.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Adriatiq Resort Fontana 2* – Jelsa 2019

TN Sagitta 3* – Ruskamen

Crna Gora – Hoteli 2019

Egipat – Hurgada – Avionom iz Beograda 2019

Poslovnica Banja Luka

  •   Vidovdanska 2, 78000 Banja Luka

  •    Telefon 1: 051 491 030

  •    Telefon 2: 051 491 031

  •    Fax: 051 491 032

  •    Mail: office@agencijanova.ba

Poslovnica Laktaši

  •   Kozarska 24, 78250 Laktaši

  •    Telefon 1: 066 582 659

  •    Telefon 2: 066 582 660

  •    Fax: 051 491 032

  •    Mail: laktasi@agencijanova.ba

PRATI NAS NA FACEBOOK-u

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Infomedia