Ostrvo Krf – Ljeto 2021 – Avionom iz Beograda

Popusti na rane rezervacije

Ljetovanje

Grčka

Lokacija

Krf, Grčka

Izleti

Krf

Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva. Ostrvo beskrajne prirodne ljepote, pjesme i muzike, kombinacija kospomopolitskog i tradicionalnog. Zbog blage klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lijepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Ostrvo je dobilo ime po nimfi Korkira, kcerki reke Assopos u koju se Posejdon zaljubio, kidnapovao je i doveo na Krf.

 

Odlazak na Krf nije isto što i odlazak na neko drugo grčko ostrvo, i to svakako nije obično turističko putovanje. Ljetovanje na Krfu je ujedno i prilika za malo “hodočašće” – boravak na mjestu gde su napisane neke od najtužnijih, ali i najveličanstvenijih stranica istorije.

 

Plaže na Krfu su među najljepšima u Grčkoj, preko 40 njih odlikovano je plavom zastavom, simbolom koji se dodjeljuje po vrlo rigoroznim kriterijumima za organizaciju plaža i marina, od strane opštine, hotela i drugih turističkih organizacija. Program ima za cilju pobošljanje čistoće mora, plaža, sigurnosti i kvaliteta servisa za kupače i posetioce, te aktivna zaštita obalskog područja. Krf je poznat po izuzetnim plažama rasutim duž razuđene rivijere od 217km koja okružuje ostrvo. Na jugozapadnoj obali ostrva su velike peščane plaže: Glyfada, Yaliskari, Ag. Giordis, Ag. Stefanos.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Nova godina u Istanbulu – Avionom iz Beograda 30.12.2021.

Nova godina u Barseloni – Avionom iz Beograda – 30.12.2021.

Turističko naselje Sagitta 3* – Ruskamen

Egipat – Hurgada – Avionom iz Beograda -jesen/zima

Poslovnica Banja Luka

  •   Vidovdanska 2, 78000 Banja Luka

  •    Telefon 1: 051 491 030

  •    Telefon 2: 051 491 031

  •    Fax: 051 491 032

  •    Mail: office@agencijanova.ba

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity