Terme Jezerčica 3* - Hrvatska

Wellness

Lokacija

Donja Stubica

Izleti

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode.

 

Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

 

Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, unutrašnji i vanjski vodeni park sa osam bazena, od čega 6 unutrašnjih bazena, SPA zonu i savremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje tokom Vašeg boravka. Vrhunski fizioterapeuti i majstori masaža su Vam na raspolaganju. Tu je i moderni fitness centar.

 

U četiri ambijentalno uređene prostorije tim vrhunskih medicinskih fizioterapeuta pružit će Vam nezaboravne tretmane raznih masaža, tretmana tijela kao i njege lica.

 

U Wellness & SPA centru se nalaze dva prostora za opuštanje i uživanje u toplim napicima. Osim klasične, turske i finske saune u ponudi je i aroma finska sauna, panoramska finska sauna, infracrvena sauna, vanjski whirlpool sa terasom za sunčanje i hladni vanjski bazen za fazu hlađenja.

 

Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom i prilagođen je svim uzrastima.

 

Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona i smatra se ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i hemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetioce održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

 

U sklopu hotela se nalazi kongresni centar koji može ugostiti do 200 osoba. Četiri dvorane za sastanke su opremljene savremenom tehničkom opremom i imaju dnevno svijetlo.

Smještaj

Sobe sadrže, TWC, SAT TV, balkon, bračni ležaj. Neke sobe su sa pomoćnim ležajem, a neke imaju i 2 pomoćna ležaja.

od 48€

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity