Terme Tuhelj – Hrvatska

Odmor i opuštanje tokom čitave godine!

Wellness

Lokacija

Terme Tuhelj

Izleti

Smještene u dolini okruženoj zelenim zagorskim brežuljcima i predivnim pejzažima, Terme Tuhelj su jedan od bisera Hrvatskog kontinentalnog turizma.Pozicija termi na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata izuzetno je povoljna i pruža mogućnost korišćenja kako mnogobrojnih sportsko-rekreativnih sadržaja tako i sadržaje za opuštanje i obnavljanje energije. Blagodeti termalnih voda i peloidnog blata koji se stvara na samom izvoru od neprocenjive su koristi za ljudski organizam i veoma su uspešni u lječenju reumatskih povreda, povrede kostiju i zglobova i ginekoloških problema.

 

U blizini Tuheljskih termi nalazi se barokni dvorac Mihanović koji je ime dobio po kompozitoru Antunu Mihanoviću. Dvorac je iz 18. vijeka i idealno je mjesto za razne svečane prigode a moguća je organizacija poslovnih susreta i kongresa. U sastavu dvorca nalazi se vinoteka pogodna za porodična okupljanja i proslave. Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko-rekreativnim sadržajima i welness programima.

 

Svijet sauna
Svijet sauna obuhvata površinu od 1.000 m2 i najveći je kompleks sauna u Hrvatskoj. Za potpuno opuštanje i njegu gostima su na raspolaganju 4 finske (bionizirajuća sauna sa kristalima, ekstremna sauna, programska sa cromo terapijom, laconium), 3 parne saune (solna sauna, blatna sauna, dvostruka parna sauna), „wirpool“, hladni bazen, ledena jama, kneipp staza, prostorije za odmor sa različitim ugođajima i „wellness“ bar sa ponudom zdravih napitaka i hrane.

 

Masaže
Masaža je prirodna metoda održavanja zdravlja. Pomoću prirodnih elemenata vode, blata i dodira uspostavlja se prirodni protok energije, harmonija i ravnoteža. Moguće je opustiti se uz klasičnu i sportsku masažu, refleksiologiju stopala, anticelulit i relax masažu sa aromatičnim uljima i ljekovitim blatom.

 

Paketi 2018 :

ALL INCLUSIVE LIGHT

DOŽIVI TERME TUHELJ

OPUŠTANJE U DVOJE

SPA OPUŠTANJE

PAKET ZA PENZIONERE

Smještaj

Sve Premium sobe se nalaze u novom dijelu hotela Well i povezane su toplim prolazom do bazena i wellness dijela. Sadržaj soba je na nivou 4*.

od 45€

Sve classic sobe su renovirane i odgovaraju kvaliteti 4 *.

od 39€

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

ISTANBUL – avionom iz Sarajeva u oktobru i novembru

Hotel Board 4* – Jahorina 2022

Hotel Lavina 4* Jahorina 2022

Poslovnica Banja Luka

  •   Vidovdanska 2, 78000 Banja Luka

  •    Telefon 1: 051 491 030

  •    Telefon 2: 051 491 031

  •    Fax: 051 491 032

  •    Mail: office@agencijanova.ba

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity