Turska – Egejska regija, rani booking do 30.11.2019.

Avionom iz Beograda - Ljeto 2020

Ljetovanje

Turska

Lokacija

Egejska regija, Turska

Izleti

Aquapark, Efes, Pamukkale

Obalu Egejskog mora karakteriše rascjepkanost, sa mnoštvom, manjih i većih uvala, idealnih za kupanje i sunčanje. Pred obalom leže brojna ostrva, koja većim dijelom pripadaju Grčkoj. Krajolik ocrtavaju brežuljci, sa malim, usamljenim selima i imanjima.

 

BODRUM – Biser Karijske rivijere

Najprestižnije ljetovalište Turske s reputacijom mondenske destinacije i centra umjetničke populacije ove zemlje.
Šarm neformalnog uokviren u bogaststvo vrhunskog noćnog provoda uz autentičan šoping i uživanje na lijepim plažama u atraktivnim zalivima čini Bodrum sve poželjnijom destinacijom u cijelom svetu
Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smješten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama bijelih zidova, šarmantni butici uz obavezno cjenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odjeću od kože i pamuka, začine… Bodrum je dobio reputaciju centra turske umjetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smještena je velika marina pored koje se nalazi srednjovjekovna tvrđava svetog Petra, primjer krstaške arhitekture iz 15.vijeka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sjediti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱ Halikarnas”prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

KUŠADASI – Raskoš na svakom koraku

Letovalište dobrog odmora uz vrhunsku zabavu i nezaboravan provod u brojnim restoranima, kafeima, barovima, diskotekama…
Blizina istorijskih lokaliteta uz neponovljive fakultativne izlete, kao i mogućnost upražnjavanja sportova na vodi, čini odmor o ovom letovalištu apsolutno sadržajnijim.
Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom dijelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije.
Brojne pješčane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Poslije sunčanja preko dana, grad se priprema za raskošan zalazak sunca. Dok se dan smiruje, privlačni kafei, barovi i restorani duž palmama oivičenog bulevara oživljavaju. Restorani nude raznovrsne svježe morske plodove i druge egejske specijalitete. Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

MARMARIS – Ljetovalište koje ne spava

Dio je Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim pješčanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara.
Vrhunski provod i šoping, sjajne plaže, maksimalno gostoprimstvo i hoteli svih kategorija s maksimalnim komforom i odličnom uslugom
Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim pješčanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najljepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz pješčanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gdje se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cijenama kupiti razne stvari.
Ičmeler je izuzetno popularan turistički gradić, spojen sa Marmarisom, ali i u mnogo čemu drugačiji. Nalazi se u uvali sa dugom pješčanom plažom, a okružen je planinama obraslim borovom šumom. Cijelo mjesto podređeno je isključivo turizmu, sa izuzetno uređenom infrastrukturom, a krase ga brojni hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan dolmušima koji saobraćaju svakih nekoliko minuta.

FETIJE – Magija Olu Deniza i Plave lagune

Moderan turistički grad sa puno sunca i nevjerovatnim bogatstvom spomeničke kulture.
Nestvarni Olu Deniz je zvanično najljepša plaža Mediterana, ukras je već savršenog odmora u aranžmanima agencije Nova.
Direktan čarter let, brzi transferi, maksimalan doživljaj i povoljnosti prilikom plaćanja uz benefite besplatnog smeštaja za djecu.

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mjesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Poslije zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana… Posebno je vrijedan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena.
Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto…
Olu Deniz – Plava laguna, zvanično najlepša plaža Mediterana (nacionalni park), nalazi se 12 kilometara od centra Fetija. Okružena je padinama planine Baba, obrasla četinarskom šumom, što doprinosi stvaranju posebno pogodnih klimatskih uslova. Plaža Olu Deniz duga je tri kilometra, prekrivena prekrasnim, sitnim šljunkom, a završava se sprudom koji veliku, mirnu lagunu odvaja od otvorenog mora. Plaža je javna, ležaljke i suncobrani se plaćaju. Duž plaže, gde se nalaze brojni hoteli, razvilo se manje turističko mjesto sa restoranima, radnjama, kafeima…

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Alanja – Ljeto 2020

Turska – Belek – Ljeto 2020

Turska – Kemer – Ljeto 2020

Hotel Olympia Sky ****+ Vodice

Poslovnica Banja Luka

  •   Vidovdanska 2, 78000 Banja Luka

  •    Telefon 1: 051 491 030

  •    Telefon 2: 051 491 031

  •    Fax: 051 491 032

  •    Mail: office@agencijanova.ba

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity