O nama

Turisticka agencija „NOVA“ nalazi se u samom centru grada, u ulici Vidovdanska 2 ( poslovna zgrada pored hotela “Bosna”, u kojoj je smještena Investiciono – razvojna banka RS ), samo nekoliko koraka od Banskog Dvora u Banjoj luci.

U našoj poslovnici ocekuje Vas naše ljubazno osoblje, dugogodišnji turisticki radnici, koji ce Vam sa zadovoljstvom pomoci u organizovanju i realizaciji idealnog putovanja.

Pružanje putnih informacija, pomoc kod planiranja putovanja, organizacija smještaja i avio prijevoza samo su dio naših usluga. Mi smo vaš pouzdan partner za sve potrebe putovanja.

Individualan pristup svakom klijentu i dugogodišnje iskustvo s mnogim agentima, hotelima i destinacijama u našoj ponudi i licni angažman prema svakom putniku cine nas idealnim izborom ukoliko se pripremate na putovanje.

Odlazak na putovanje trebao bi biti opuštajuci uvod u ugodno provedeno vrijeme izvan vašeg doma. Ako ste umorni od cekanja u redovima, prebacivanja s telefona na telefon, ne odgovaranje na Vaše e-mail poruke i velikim brojem masovnih bezlicnih aranžmana, posjetite nas i opustite se.

Kod nas ste Vi uvijek na prvom mjestu.

OPSTI USLOVI PUTOVANJA – klikni na tekst

Agencija Nova d.o.o.

Vidovdanska 2,
78000 Banja Luka
Telefon: 051 491 030 || 051 491 031
FAX: 051 491 032

Vaše Ime (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naslov

Vaša poruka

Na vrh!