TITLE

DESCRIPTION

Kopaonik – apartmani/hoteli 2015/2016

Kopaonik je najveći planinski masiv i najpoznatiji turistički i skijaški centar u Srbiji koji je zbog svojih prirodnih ljepota, proglašen za nacionalni park. Najviši vrh je Pančićev vrh, 2017 m , a skijaški tereni se nalaze na visini od 1650 m do 2017 m. Sneg počinje krajem novembra i traje do maja, prosečno 159 dana godišnje. Udaljenost od Beograda 285 km.

Hotel Srebrnac je smešten usred raskošnog planinskog pejzaža i omiljeno je boravište obožavaoca Kopaonika i pravih skijaša. Poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV sa kablovskom i internet. Ispred objekta se nalazi žičara (četvorosed i žičara – tanjir) koje vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik. Ove dve žičare pokrivaju oko 12 km skijaških staza i sve su pokrivene veštačkim osnežavanjem. U sklopu tih skijaških staza nalaze se i dve FIS (takmicarske)crne staze gde se održavaju takmičarski spustevi. Prvenstveno je namenjen mladima i porodicama sa decom.

Vila Nikola se nalazi u samom centru Kopaonika, u blizini Apartmana Konaci (neposredno pored JAT apartmana).
Karakteristike: Vila Nikola ima 35 dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih apartmana kategorisanih sa 3 zvezdice.

Apart Hotel MOUNT lociran je u neposrednoj blizini hotela Grand. Nalazi se na 1732 m nadmorske visine. U ponudi ima 13 apartmana koji odgovaraju potrebama kako poslovne, tako i turističke posete Kopaoniku. Hotel je napravljena u planinskom etno stilu sa preovlađujućim prirodnim materijalima, gde je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja. Enterijer koji odiše toplinom, kao i vrhunska usluga, učiniće da se u vili Mount osećate jedinstveno.

Jaram vile su nov kompleks koji čine četiri vile: “Anastasija”, “Jelena”, “Simonida” i “Teodora”. Nalaze se na samoj ski stazi Karaman i Jaram odakle su povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Njihova arhitektura je inspirisana srpskom srednjevekovnom kulturom i tradicijom, pa je samim tim zahtevala i primenu najplemenitijih materijala u izgradnji: drvo, kamen i kovano gvožđe. Izbor materijala je doprineo da se celokupna građevina uklopi u svoju ambijentalnu sredinu koju čine šume i prirodna bogatstva planine Kopaonik.

CJENOVNICI: ( cjenovnike otvorite klikom na tekst )

APARTMANI MARIJA

APARTMANI MUJEN COMFORT

VILA KOPAONIK

APARTMANI MEĆAVA

NEBESKE STOLICE 1 I 2

APARTMANI COSECHA

VILA NIKA

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity