★   Krstarenja   ★   Ostalo   ★  

MSC Sinfonia – Italija – Crna Gora – Hrvatska 26.05.-30.05.

Kratko krstarenje

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Krstarenje brodom MSC Sinfonia, znaci otisnuti se na put u prošlost – boraveci u okruženju kojim vlada elegantni talijanski stil te posjecujuci  atraktivne povijesne mediteranske destinacije ili pak prekrasnu južnu Afriku.

MSC Sinfonia je posebna po dizajnu kao i po udobnosti koju pruža, sljubljujuci najbolje od talijanskog stila s uslugom svjetske klase i pažnjom posvecenom i najmanjem detalju. Ljubazno, profesionalno osoblje na ovom elegantnom brodu na usluzi je dvadeset i cetiri sata na dan.

MSC Sinfonia dobila je ime u cast uzbudljivih simfonija velikih europskih kompozitora klasike: od Beethovenovih romanticnih remek djela do Mozartovih živahnih kompozicija združenih s tonovima istovremenika Debussyja, Cajkovskog i Brahmsa. Sigurni smo da ce vaše krstarenje biti savršeno bilo da ste prvi put na brodu ili vec imate dugogodišnje iskustvo.

Za vrijeme krstarenja brodom MSC Sinfonia možete vježbati na vrhunskom golf simulatoru koji igracima, posebno pocetnicima, omogucava vježbanje i usavršavanje udaraca. Ostale najsuvremenije tehnologije možete pronaci u dvorani s video igrama i u prostorima rezerviranim za tinejdžere.

Ne zaboravite se javiti dragim prijateljima i pisati im o svom putovanju iz našeg izvrsno opremljenog internet café-a. Dok traje krstarenje, pocastite se u brodskom frizerskom i kozmetickom salonu ili steknite bolju kondiciju u fitness dvorani. S brojnim predstavama, glazbom, diskotekama, kockarnicom i ostalim sadržajima, MSC Sinfonia nudi ‘simfoniju’  raskošnih aktivnosti u kojima cete uživati tijekom krstarenja.

Uz sunce, more i mnoštvo zabave, krstarenje na brodu MSC Sinfonia bit ce istinska muzika za vaše usi.

ITINERER KRSTARENJA

CIJENA PO OSOBI 339 EUR

Day Date Port Arrival Departure
Fri 26/05/2017 Venice, Italy 23:00
Sat 27/05/2017 Ravenna, Italy 08:00 16:00
Sun 28/05/2017 Kotor, Montenegro 13:00 21:00
Mon 29/05/2017 Dubrovnik, Croatia 07:00 13:00
Tue 30/05/2017 Venice, Italy 09:00

 

  • clockTrajanje:4 noćenja - 5 dana
  • flyRuta:Italija - Crna Gora - Hrvatska
  • promoItalija - Crna Gora - Hrvatska
keyCijena:Od 339 €

transportPOŠALJI UPIT

arrow

MSC Sinfonia – Italija – Crna Gora – Hrvatska 26.05.-30.05.


Vaše Ime (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naslov

Vaša poruka

CJENOVNIK

Ponuda je informativnog karaktera. Za sve detalje i dodatne upite obratite se našem ljubaznom osoblju Agencije Nova. Hvala!
Na vrh!