TITLE

DESCRIPTION

Terme Olimia – Paketi 2018

Ovaj spa kompleks na obalama rijeke Sutla smatra se jednim od najčistijih i ekološki netaknutih dijelova Slovenije. Uz izbor smeštaja, spa terapije i aktivnosti, Terme Olimia čine veliko mjesto za opuštanje i odmor. Termalne vode koje se ovde nalaze nisu samo pitke, već ih prisustvo minerala čini i veoma pogodnim za vaše zdravlje jer su bogate kalcijumom i magnezijumom. Ona se koristi za lječenje reumatskih bolesti, iscrpljenosti, kožnih bolesti i opštih upala. Terme Olimia su omiljeno odredište onih koji pored blagotvornog učinka termalne vode žele i nešto više. Imaju jedan od najsavremenijih kompleksa sauna na Balkanu, mnoštvo programa za ulepšavanje, različite spa terapije i veliki spektar kozmetičkih usluga, sve u službi zdravlja, lepote i opuštanja.
Spa Armonia – Smešten unutar Spa Hotel Sotelia. Odmor je ovde u kombinaciji s lekovitim tehnikama iz celog sveta. Ovde možete rezervisati masaže, tretmane lica i tela, anti-celulit tretmane, pedikir, manikir…
Termalija – Ovo područje ima bazen i svet sauna – najveći sauna kompleks u Sloveniji sa 9 različitih sauna (finska sauna, dva parna sauna, Laconium / Tepidarium, 2 whirlpoola , bazen i 2 naturistička područja). Tu je i spa & beauty centar sa kupkama, masažama, tretmanima lica i tela… Tu je i dečiji kutak sa bazenom. Pristup bazenu je slobodan za bilo koga ko boravi u bilo kojem od smeštaja.
Wellness Orhedelia – nov dodatak kompleksima sa opuštajućim spa tretmanima, otvoren samo godinu dana i ima unutrašnje i spoljašnje bazene i đakuzije, saune i parne sobe. Tu su i restoran i bar.

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova tijesna povezanost sa prirodom. Njegov položaj, razgibana struktura, zeleni krovovi i velike svijetle površine stvaraju osjećaj harmonične povezanosti sa okolnom prirodom. Hotelski Wellness center Spa Armonia, sa izabranim ugostiteljstvom i prostorima za druženje, vas očekuje i vjeruje da ćete biti razmaženim na poseban način. U sklopu hotela se nalazi i kongresni centar.

Hotel Breza odražava domaću atmosferu i opuštenost boravka. Sobe Hotela Breza će se upravo pobrinuti za vaš udoban boravak. U hotelu se nalazi i Centar zdravlja koji vam nudi bogatu ponudu tradicionalnih i suvremenih programa za poboljšanje vašeg zdravlja i osjećaj ugodnosti.

HOTEL BREZA OLIMSKI ODMOR

APARTMANI ROSA 

SOTELIA POTPUNO OPUŠTANJE

SOTELIA ROMANTIČNI PAKET SLATKA KAO MED

SOTELIA WELLNES PO OLIMSKO

APARTMANI LIPA

 

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity