★   Izdvojena Putovanja   ★   Ponuda sedmice   ★   Wellness   ★  

Terme Tuhelj – Paketi 2018

Proljeće / ljeto 2018

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Smještene u dolini okruženoj zelenim zagorskim brežuljcima i predivnim pejzažima, Terme Tuhelj su jedan od bisera Hrvatskog kontinentalnog turizma.Pozicija termi na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata izuzetno je povoljna i pruža mogućnost korišćenja kako mnogobrojnih sportsko-rekreativnih sadržaja tako i sadržaje za opuštanje i obnavljanje energije. Blagodeti termalnih voda i peloidnog blata koji se stvara na samom izvoru od neprocenjive su koristi za ljudski organizam i veoma su uspešni u lječenju reumatskih povreda, povrede kostiju i zglobova i ginekoloških problema.

U blizini Tuheljskih termi nalazi se barokni dvorac Mihanović koji je ime dobio po kompozitoru Antunu Mihanoviću. Dvorac je iz 18. vijeka i idealno je mjesto za razne svečane prigode a moguća je organizacija poslovnih susreta i kongresa. U sastavu dvorca nalazi se vinoteka pogodna za porodična okupljanja i proslave. Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko-rekreativnim sadržajima i welness programima.

Svijet sauna
Svijet sauna obuhvata površinu od 1.000 m2 i najveći je kompleks sauna u Hrvatskoj. Za potpuno opuštanje i njegu gostima su na raspolaganju 4 finske (bionizirajuća sauna sa kristalima, ekstremna sauna, programska sa cromo terapijom, laconium), 3 parne saune (solna sauna, blatna sauna, dvostruka parna sauna), „wirpool“, hladni bazen, ledena jama, kneipp staza, prostorije za odmor sa različitim ugođajima i „wellness“ bar sa ponudom zdravih napitaka i hrane.

Masaže
Masaža je prirodna metoda održavanja zdravlja. Pomoću prirodnih elemenata vode, blata i dodira uspostavlja se prirodni protok energije, harmonija i ravnoteža. Moguće je opustiti se uz klasičnu i sportsku masažu, refleksiologiju stopala, anticelulit i relax masažu sa aromatičnim uljima i ljekovitim blatom.

Paketi 2018 :

ALL INCLUSIVE LIGHT 

DOŽIVI TERME TUHELJ 

OPUŠTANJE U DVOJE

SPA OPUŠTANJE 

PAKET ZA PENZIONERE

  • clockTrajanje:Proljeće / ljeto 2018
  • flyRuta:Banjaluka - Zagreb - Tuhelj
  • promo2 djece gratis !!!
keyCijena:od 54 EUR

transportPOŠALJI UPIT

arrow

Terme Tuhelj – Paketi 2018


Vaše Ime (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naslov

Vaša poruka

CJENOVNIK

Ponuda je informativnog karaktera. Za sve detalje i dodatne upite obratite se našem ljubaznom osoblju Agencije Nova. Hvala!
Na vrh!