TITLE

DESCRIPTION

5 idealnih destinacija za ljubitelje filmova i serija

5 idealnih destinacija za ljubitelje filmova i serija
Opsednuti ste serijom “Igra tronova ili “Breaking bad”, volite neobične turističke destinacije a nemate ideju gde da otputujete? Jedna od ovih 5 destinacija možda je pravi izbor za vas.
“Breaking Bad” , Novi Meksiko

Imate želju za avanturom punom akcije? U tom slučaju Albukerki u Novom Meksiku idealna je destinacija za vas. Obožavaoci sa Hajzenbergovim šeširom na glavi moći će da posete brojne lokacije snimanja serije, bilo sami ili sa turističkim vodičima. Smeštaj je jeftin (preporučuje se hotel “Andaluz”), kao i obroci u restoranima poput “Los Pollos Hermanos”.
“The Best Exotic Marigold Hotel”, Indija

Ovaj filmski hit naveo je mnoge da se zapute u Indiju, a jedan od najlepših gradova ove zemlje svakako je Džaipur. Avionska karta definitivno će vas najviše koštati, ali jednom kada stignete u Indiju, moći ćete sasvim pristojno da provedete dan za 20 evra. Hrana i zabava izuzetno su jeftini, tako da vas boravak neće mnogo koštati.
“Igra prestola”, Severna Irska

Najveći deo serije snimljen je upravo u ovoj zemlji. Čekaju vas predivni, magloviti predeli kao i autentična irska hrana i piće. Kad ste već tamo, možete posetiti i prestonicu Belfast u kojoj je izgrađen Titanik – svojevremeno najveći putnički brod na svetu, i u kojoj se nalazi “Crumlin Road”, jedan od najpoznatijih zatvora na svetu.
“Mamurluk u Bangkoku”, Tajland

Osim turističke ture inspirisane ovim naslovom, posetioci će moći da uživaju i u prirodnim lepotama zemlje osmeha. Posetite park sa slonovima, izležavajte se na plažama i pešačite tropskim kišnim šumama. I ovde će vas najviše koštati avionska karta, a ukupni dnevni troškovi na glavnom kopnu ne bi trebalo da budu veći od 35 evra. Boravak na okolnim ostrvima nešto je skuplji.
“Džejms Bond”, Meksiko Siti

U ovom gradu snimano je nekoliko filmova čuvene franšize, uključujući “Dozvolu za ubistvo”, “Sutra nikad ne umire”, “Zrno utehe” i “Spektru”. U središtu najnovijeg naslova našao se trg Zokalo, mesto vladavine drevne civilizacije Asteka gde je sada moguće ići u šoping i uživati u različitim vrstama zabave. A ako se zaputite na obalu, možete čak uživati i u Džejms Bond turi gliserom. Iako je cena avionske karte visoka, noćenje nije skupo, a hrana je vrlo ukusna.

<a href="http://www.b92 achat quebec viagra.net/putovanja/destinacije/evropa.php?yyyy=2015&mm=01&dd=09&nav_category=867&nav_id=944967” target=”_blank”>Izvor : b92

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity