TITLE

DESCRIPTION

Apartmani Thermenblick – Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim
Jedno od najpopularnijih i nama najbližih ski centara Austrije.
Sezona skijanja traje od novembra do aprila.
Skijaški tereni se nalaze na visinama od 1.100 – 2.055 m n/v, a centar raspolaže sa 3 gondole, 6 sedežnica i 23 ski lifta. Ukupna dužina staza je 90km od toga 10km lakih, 70km srednjih i 10 km teških staza. Maksimalan kapacitet sistema je 30.000 skijaša na sat.
Postoji mogućnost iznajmljivanja opreme kao i veliki broj ski škola, a kroz mesto saobraća besplatan autobus koji vozi do gondola i termalnih bazena. Od sportske i zabavne ponude izdvajamo klizalište, sankalište, zatvorene teniske terene, dvoranu za squash, zatvorene terene za golf.
U Bad Kleinkirchheimu su smeštene i dve najpoznatije termalne banje ove regije: Sv. Katarina i Romerbad, u kojima možete da uživate kako u termalnim bazenima tako i u solarijumu, saunama, masaži i aqua gimnastici. Unutrašnja temperatura vode u termalnim bazenima kreće se od 32-34°C, a temperatura vode u spoljašnjim bazenima kreće se od 28-32°C.

Apartmani Thermenblick 3*
Lokacija: Ovo apartmansko naselje sastoji se od 7 kuća. Od termalne banje Sv. Katarina su udaljeni 150 m, a od gondole 250 m.

Za pregled ski staza KLIK na sliku !

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity