All Seasons Residence - Aparthotel -Zlatibor

Najam luksuznih apartmana

Wellness

Srbija

Lokacija

Zlatibor

Izleti

Zlatibor

ZLATIBOR

Na oko 200 km od Beograda, Podgorice i Sarajeva nalazi se planina Zlatibor, dragulj zapadne Srbije, vazdušna banja gde se ukrštaju kontinentalni i primorski vetrovi. Zlatibor je planina sa oko 2.000 sunčanih sati godišnje što zajedno sa prirodnim lepotama kojima Zlatibor obiluje, domaćim secijalitetima i ljubaznim domaćinima predstavlja mesto za pravo uživanje.
Zlatibor je već godinama najposećenija planina u Srbiji. Najviši vrh ovog parka prirode je Tornik (1496m), iznad kog se rascvetala ruža vetrova koja ovu planinu čini jedinstvenom oazom zdravlja.

ALL SEASONS RESIDENCE APARTHOTEL

Okružen borovom šumom, kapaciteta preko 60 apartmana, kompleks je udaljen samo 100 metara od centra dešavanja. Apartmani su prilagođeni za boravak 2-4 osobe.Postoje i apartmani koji se mogu spojiti za boravak maksimalno 8 osoba. Kompleks All Saesons Residence čini 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Ružica, Hajdučica I Vukota , pogodnih za boravak svih onih koji žele odmor ispunjen pravim uživanjem. U lobi baru možete uživati u toplim napicima, raznim kafama i biljnim čajevima obranim na obroncima Zlatibora. Početkom 2020. godine biće na raspolaganju dečija igraonica i teretana.

Ponuda All Seasons Residence
Vila “Živa” vraća izgubljenu harmoniju prirode I čoveka. Raspolaže sa 16 apartmana, recepcijom I lobi barom.
Vila “Sunčica” okupana suncem svih 2000 sati godišnje. Raspolaže sa preko 20 moderno opremljenih apartmana.
Vila “Hajdučica” svojim gostima u 15 apartmana sa pogledom na poljanu mami mirisom raznolikih livadskih trava I pruža pravi užitak.
Vila “Ružica” ime nosi po “ ruži vetrova “ , pojavi ukrštanja mediteranskih I kontinentalnih vetrova na Zlatiboru, koja pozitivno utiče na psihofizičko zdravlje ljudi. I zaista, ima nešto u tom planinskom vazduhu kaji vraća harmoniju I “puni baterije”. Smeštajni kapacitet je 10 apartmana.
Vila “Vukota” pogledom na borovu šumu pruža nezaboravan osećaj snažnog zagrljaja prirode. Raspolaže sa 15 apartmana.

ŠTA OBIĆI

SIROGOJNO je najpoznatije etno selo izgradjeno od kuća donetih iz svih krajeva Zlatibora. Kako bi se očuvala tradicija Zlatiborskog sela, u ovim kućama možete pogledati eksponate koji su se koristili u svakodnevnom životu jedne porodice.

Sirogojno je poznato i po svojim vrednim pletiljama koje vunu pretvaraju u lepe ručno radjene džempere koje se prodaju po celoj Evropi. Tokom sezone, ovde se organizuju književna, muzička, likovna okupljanja, kao i izložbe letnje škole i predavanja.

STOPIĆA PEĆINA je smeštena u blizini mesta Rožanstva na Zlatiboru. Ulaz u pećinu se nalazi na 711,18m nadmorske visine, a sam ulaz je impresivan, jer je širina otvora 35m, a visina 18m. Ova pećina je dugačka oko 2000m, a visoka oko 50m.

Spada u jednu od najlepših pećina Srbije iako nije bogata velikim brojem pećinskih ukrasa.

DRVENGRAD je etno selo koje je izgradjeno tako da podseća na grad. Nalazi se izmedju planine Tare i Zlatibora na brdovitom delu koji se zove Mećavnik, iznad sela Mokra Gora. Ovde možete videti mnogo zanimljivih stvari.
Centralni mali trg je popločan drvetom, a okolo su male drvene kuće. Emir Kusturica, naš poznati filmski reditelj, označio je ulice Drvengrada koje nose nazive po poznatim piscima i glumcima.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity