Opatija

Amadria Park Grand hotel 4 opatijska cvijeta

Wellness

Lokacija

Opatija

Izleti

Grand Hotel 4 opatijska cvijeta nalazi se u samom centru Opatije – jednog od najpoznatijih i najomiljenijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Hotel je okružen bujnom mediteranskom vegetacijom i nalazi se u neposrednoj blizini opatijskog obalnog šetališta popularno zvanog Lungomare.

 

Hotel je odlična početna tačka za razgledavanje pitoreskne okolice grada i luke. 4 vile (Camellia, Magnolia, Melia i Wisteria) imaju ukupno 248 kvalitetno uređenih soba, opremljenih najnovijom opremom i namještajem koji pružaju potpuni komfor koji odgovara najvišim standardima. Sobe imaju: klima uređaj, mini bar, sef, fen za kosu, televizor i priključak za internet. U restoranu možete dobiti doručak (buffet), vegetarijanska jela i lunchpakete, a možete isprobati i neka odlična tradicionalna jela, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima i 7 kongresnih prostora, od kojih su 3 nešto manja, za maksimalno 400 osoba. Možete koristit kompjuter i fax.

 

Hotel ima vlastitu garažu s 150 parkirnih mjesta, zatvoreni i otvoreni bazen, bazen s toplom vodom. U wellness centru ćete se zaista moći odmoriti i opustiti od svakodnevnog stresa. Prostrani wellness centar ima: bazen, finsku saunu s kristaloterapijom i kromoterapijom, rimsku kupelj, različite hidromasaže, jacuzzi, prostor za opuštanje, 6 soba za terapijske i kozmetičke tretmane tijela. Možete koristiti sve prednosti koje Vam daje ovaj predivan grad. Npr., uputite se na prekrasnu plažu “Lido” cca 50 m udaljena koja ima restoran, betoniranu plažu, a ovdje možete unajmiti i ležaljke te suncobrane ili na plažu “Slatina” cca 200 m udaljena.

Smještaj

Villa Camellia Dvokrevetna Soba +1 32 m² Pogled More i Balkon
Villa Camellia Dvokrevetna Soba +1 23 m² Pogled Dvorište/Vrt
Villa Camellia Suite 85 m² Pogled More i Balkon
Villa Camellia Suite 42 m² Morska Strana i Balkon
Villa Royal Deluxe Dvokrevetna Soba 28 m² Pogled More
Villa Royal Dvokrevetna Soba 28m2 Pogled Dvorište/Vrt
Villa Camellia Dvokrevetna Soba 32 m² Pogled More i Balkon
Superior Dvokrevetna Soba Villa Camellia 28 m² Pogled Dvorište/Vrt i Balkon
Standard Dvokrevetna Soba Villa Continental 22 m² Pogled Dvorište/Vrt

od 44€

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity