Apartmani JAT 2 * Kopaonik

Na stazi

Zimovanje

Srbija

Lokacija

Srbija

Izleti

Nalaze se u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1780 m. Najbliže žičare, “Pančićev vrh” i „Malo jezero“ u neposrednoj su blizini hotela. Hotel je izgrađen u planinskom stilu i raspolaže sa 134 apartmana različite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.

 

Svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom,TWC, telefonom i novim TV aparatima sa 9 digitalnih i 5 analognih programa. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan bežični internet u celom hotelu. Jedini objekat na Kopaoniku koji radi neprekidno, čitave kalendarske godine.

 

Tip app:
0+1 („A“)- za 1-2 osobe – 1 sofa na razvlačenje kao francuski ležaj; poseduje kuhinju i kupatilo,
2+1 („D“)- za 3-4 osobe – 1 sofa na razvlačenje i 2 klasična ležaja; poseduje kuhinju i kupatilo.
3+1 („E“)- za 4-5 osoba – 1 sofa na razvlačenje u dnevnom boravku i 3 klasična ležaja u spavaćoj sobi; poseduje kuhinju i kupatilo;
1+1 ( „C“) – 1 sofa na razvlačenje i 1 klasični ležaj (za 2 ili 3 odsobe), poseduje kuhinju i kupatilo

 

Apartman za 4-5 osoba 3+1 (tip E2): dve prostorije sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.

 

Apartman za 5-6 osoba 4+1 (tip F1 i F2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Tip F1: dve spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta, sobe su odvojene parapetnim-paravanskim zidom (oko 50 cm prostora između vrha zida i plafona). Tip F2: dve spavaće sobe, u jednoj francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity