Banja Vrućica

Ljetovanje

Republika Srpska

Lokacija

Višegrad

Izleti

Tvrdoš, Herceg Novi, Dubrovnik

Banja Vrućica

Nalazi se na 3 km od Teslića i 87 km od Banja Luke. Najveći je banjski centar u Republici Srpskoj. Nalazi se na nadmorskoj visini od 230 m, u predivnom prirodnom okruženju šume i bujnog zelenila, sa izvorima termomineralnih voda jedinstvenih karakteristika i predstavlja najpoznatiji i najposjećeniji turistički lokalitet na teritoriji opštine Teslić. Kompleks Banje Vrućice, po turističkom kapacitetu najveći u BIH, prostire se na površini od 740.000 m², a čine ga: hoteli “Kardial”, “Hercegovina”, “Posavina” i “Srbija” ukupnog kapaciteta od 1000 ležaja, zatim tu su wellness centar, kongresne dvorane opremljene najsavremenijom opremom, tereni za tenis, košarku, odbojku, rukomet i mali fudbal, uređeni parkovi i staze za šetanje, trčanje i biciklizam u ukupnoj dužini od 7 kilometara. Banja Vrućica sa svojim prirodnim ambijentom, širokim spektrom i visokim kvalitetom zdravstveno-turističkih usluga, kao i stručnošću i ljubaznošću garantuju zadovoljstvo za svakog posjetioca.
Dugogodišnja tradicija, prirodni faktori, savremena oprema i stručni kadar, učinili su da centar postane vodeće balneoklimatsko lječilište u regionu. Mineralno vrelo „Banje Vrućice“ sadrži visoku koncentraciju negativnih jona, koji uzrokuju osjećaj fizičkog i psihičkog blagostanja. Ljekovita voda se koristi za banjanje u kadama i hidroterapiju u bazenu, ali i za pijenje i inhaliranje. Termomineralna voda Banje Vrućice pomaže u oslobađanju od stresa, umora, loše koncentracije i pamćenja, razdražljivosti i bezvoljnosti. Kupanje u termomineralnoj vodi posebno se preporučuje kod bolesti krvnih žila, oboljenja zglobova, tetiva, mišića, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti. Hiperbarična komora pomaže osobama koje boluju od dijabetesa, polineuropatije, psorijaze a ova terapija primjenjuje se i nakon moždanog i srčanog infarkta. Ova procedura se preporučuje i zdravim osobama kako bi sačuvale mladalački izgled, vitalnost i unapredili svoje zdravlje.

HOTEL KARDIAL

Ovo je hotel sa 4* i moderno uređenog enterijera.

Hotel Kardial u okviru svojih usluga nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju, wellness i poslovne programe poput kongresa, seminara, savjetovanja i slično.

Hotel Kardial raspolaže sa 337 ležajeva, koji su raspoređeni u 196 luksuzno opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i apartmana.

Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom, telefonom, mini barom, klimom i internetom, tako da je gostu u toku boravka omogućeno obavljanje poslovnih obaveza tokom cijelog dana.

HOTEL POSAVINA
Ukoliko u Banju Vrućicu dolazite na duži period i tražite udoban i isplativ smještaj, Hotel Posavina je izbor sa kojim ćete biti zadovoljni.

Hotel raspolaže sa ukupno 132 sobe, odnosno 234 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima.

Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom, telefonom, frižiderom i bežičnim internetom.

U sklopu hotela se nalazi restoran sa terasom, kapaciteta 200 mjesta sa širokim asortimanom jela po narudžbi, kao i aperitiv bar sa velikim izborom pića i napitaka.

 

HOTEL HERCEGOVINA
Na samo par minuta od hotela se nalaze uređene staze za šetnju, nazvane po svojoj ljekovitoj moći Staze života.

Hotel Hercegovina ima status Specijalne bolnice za prevenciju, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih i fizijatrijsko-reumatoloških oboljenja. Raspolaže sa 69 soba, odnosno 171 ležaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Krajem februara 2015. godine hotel „Hercegovina“ je potpuno renoviran. Oko 4000 m² moderno opremljenog prostora hotela „Hercegovina“ pruža izuzetne uslove smještaja i rehabilitacije.

Ovaj hotel sadrži kompletan sadržaj za prevenciju i rehabilitaciju, a prizemlje hotela je namjenjeno isključivo za liječenje i rehabilitaciju nepokretnih i slabo pokretnih osoba.

U hotelu Hercegovina instalirana je i hiperbarična komora a u ovom hotelu se radi i osteodezitometrija. U prizemlju hotela vrši se rehabilitacija kardiovaskularnih, reumatoloških i neuroloških oboljenja, za slabo pokretne i nepokretne pacijente pod nadzorom niza medicinskih specijalista, doktora medicine i ostalog medicinskog stručnog osoblja.

HOTEL SRBIJA
RASPOLAŽE SA 76 SOBA I 155 KREVETA.
Hotel Srbija je lociran u podnožju Čubrinog gaja, kombinovane bjelogorične i crnogorične šume i predstavlja pravu oazu kiseonika i mira. Raspolaže sa 76 soba i 155 kreveta.

Sobe su opremljene kupatilom, televizorom, telefonom i klimom, tako da pružaju najbolji ugođaj i stvaraju prijatnu atmosferu i pružaju svakom pojedincu idealne uslove za odmor i rekreaciju.

U prizemlju hotela se nalaze ljekarske ambulante namjenjene gostima koji su došli da koriste usluge medicinske rehabilitacije, a u neposrednoj blizini je i centralni terapijski blok gdje se obavljaju terapijske i fizikalne procedure.

ETNO SELO USORA

Nalazi se u malom mjestu Milan polje, 18 km od Banje Vrućice neposredno pored rijeke Usore. Kompleks etno sela se sastoji od osnovnog objekta u kojem se nalazi u suterenu restoran/diskoteka sa šankom, u prizemlju restoran sa kuhinjom, a na spratu 6 soba. Pored osnovnog objekta u kompleksu su izgradjeni i pomoćni objekti pečenjara, ribnjak, bazeni i otvorene ljetne bašte. Objekat se nalazi neposredno pored rijeke Velika Usora i magistralnog puta Teslić Blatnica i na svega par kilometara od katoličkog svetišta Kondžilo. Jedini je takav objekat u opštini Teslić koji se nalazi na samoj rijeci. U blizini kompleksa se nalaze velike površine obrasle šumom, u kojima je moguće organozovati šetnju i vožnju biciklima

Etno selo Usora raspolaže sa 14 ležajeva, koji su raspoređeni u 6 soba uređenih u etno stilu, uz zanimljivu kombinaciju drveta i kamena.
Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i internetom, tako da je gostu u toku boravka u potpunosti da uživaju u svom odmoru.

Etno selo vam tokom ljetnih mjeseci nudi dva rekreativna bazena i plažu na rijeci Usori tako da možete u potpunosti uživati u kupanju u predivnom prirodnom okruženju.
Etno selo Usora nudi vam i odličnu ugostiteljsku uslugu sa bogatom ponudom pića i jela sa roštilja i nadaleko poznati domaći specijalitet cicvaru.
Bogati sadržaji pružaju mogućnost organizacije raznih događaja i manifestacija (svadbe, krštenja, kompanijske proslave, team building i sl).

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity