Hotel Central Park 4* - Trebinje

Ljetovanje

Republika Srpska

Lokacija

Trebinje

Izleti

Tvrdoš, Herceg Novi, Dubrovnik

Hotel Central Park 4* – Trebinje

Istorijska pozadina zgrade
Hotel se nalazi u zgradi koja ima veoma zanimljivu istoriju i tradiciju. Sagrađena je 1894. godine, ubrzo posle dolaska austrougarske monarhije na ove prostore, u arhitektonskom stilu koji je dominirao u drugoj polovini 19. vijeka. Isti stil nalazimo u svim velikim evropskim prestonicama poput Beča i Praga. Autentični izgled zgrade je sačuvan prilikom njene restauracije. Prvobitna namjena je bila administrativno-upravnog karaktera , sve do Prvog svjetskog rata. Potom je, zbog svoje veličine i pozicije, korišćena kao osnovna i srednja škola, a zatim kao đački dom.

Sobe

Standard sobe
Veličina sobe: 20.2 m2
King/twin krevet (200×180)

Kompaktne, praktične, sa pogledom na glavnu ulicu i planinski pejzaž standard sobe pružaju prijatan odmor kako za goste koji su tu poslom tako i za turiste.

Standard plus sobe
Veličina sobe: 25.2 m2
King/twin krevet (200×180) + sofa (200×120)

Svijetle, prostrane i udobne standard plus sobe su savršeno uređene da Vam omoguće idealne uslove za odmor i potpuni mir.

Komfort sobe
Veličina sobe: 31.25 m2
King/twin krevet (200×180) + dvosjed (200×180)

Izuzetno prostrane sobe sa pogledom na planinski pejzaž iznad glavne ulice, nude gostu komfort i prijatan boravak u našem hotelu.

Apartmani
Naši apartmani su opremljeni svim sadržajima koje trebate za idealan boravak.

Obložen gustim sivim tepihom, dnevni prostor ispunjen je udobnim namještajem kraj francuskog prozora – sve su savršeno smještene za gledanje širokog LCD TV-a.

Restoran, kafe-bar i poslastičarnica
Hotel “Central Park” služi doručak u prijatnom ambijentu restorana svakog dana u periodu od 06:30 do 10:00.

Doručak se služi na bazi švedskog stola, sa širokim izborom hladnih i toplih jela, uključujući specijalitete hercegovačke kuhinje koji se tradicionalno konzumiraju za doručak. U autentičnom ambijentu kafe-bara i poslastičarnice, kapaciteta do 70 sjedećih mjesta izuzetnog dizajna sa pažljivo biranim detaljima, možete pronaći osvježenje, a za sve sladokusce, pravi izbor su domaći kolači iz naše poslastičarnice.

Moguće je iznajmiti prostor restorana za privatne obroke ili sastanke uz zakazivanje unapred. Za sve dogovore kontaktirajte recepciju hotela!

Sala za konferencije
Naša konferencijska sala, koja ima 45 sjedećih mjesta u bioskopskoj postavci, je savršena za vaše poslovne sastanke, predavanja i prezentacije.
Mi ćemo vam omogućiti brzu wi-fi konekciju, smart TV, tablu za pisanje, projektor i platno i što je najvažnije, parking mesto za sve učesnike. Uživaćete u udobnosti naše sale uz različite opcije pića i hrane koju nudimo.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity