Hotel Fruške Terme 4*

Wellness

Terme Vrdnik

Lokacija

Vrdnik

Wellness odmor

Odlična usluga

Fruške Terme Wellness & Spa Hotel 4*s, Vrdnik

 

Prelepa priroda, preko 200 sunčanih dana u toku godine, vazduh koji banju Vrdnik svrstava u red vazdužnih banja i termo mineralni izvor glavni su razlog odabira naše ponude za idealan boravak.

Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj gori “Fruške terme” deo je Promont Group DOO koji u okviru svog poslovanja poseduju ogranke hotel “Premier Aqua” 5* i etno kompleks “Vrdnička kula” 4*.

 

“Fruške terme” predstavljaju prvi luksuzni hotelski kompleks u Srbiji koji objedinjuje: Vodeni Svet (8 unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termo-mineralnom vodom (29-33°C) a šest bazena će moći da se koriste i preko zime – bazeni su građeni po visokim standardima, od inoksa koje pravi austrijska kompanija i oni su prvi bazeni ovog tipa u Srbiji) modernim Wellness & Spa centrom (sa preko 10.000m² površine), Sauna Svet (12 vrsta sauna i parnih kupatila, hamam, relax soba i soba sa vodenim krevetima), Kongresni centar (prostrana kongresna dvorana i 11 konferencijskih sala – kapaciteta za preko 1000 učesnika), Garažu sa 385 parking mesta u sklopu kompleksa (čime se validira koncept eko rizorta, sa solarnom elektranom na krovu i 4 punjača za elekrična vozila). Kompleks poseduje i 2 tobogana, mali bazen sa interesantim sadržajem za decu će sigurno privući veliki broj porodica koje će moći da uživaju tokom cele godine.

 

Hotel raspolaže sa 216 smeštajnih jedinica (soba i apartmana). Sve sobe poseduju: TV, Wi-Fi internet, telefon, frižider, sef, bade-mantil, wellness peškiri, kupatilo sa tušem, fen za kosu, terasu.

 

Standard/Superior soba (cca 27m²) sastoji se od jedne dvokrevetne sobe.

Family soba (cca 54m²) sastoji se od dve dvokrevetne sobe povezane vratima. Svaka soba poseduje kupatilo sa tušem i terasu sa setom za sedenje.

Apartman (cca 62m²) se sastoji od dnevne i spavaće sobe, dva kupatila i terase. Dnevna soba poseduje dvosed, fotelju, sto, dve stolice i TV. Kupatilo je opremljeno jacuzzi kadom sa svetlosnim efektima i muzikom i parnim kupatilom.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity