Grand Hotel Neum 4* - Neum

Ljetovanje

Bosna i Hercegovina

Lokacija

Neum

Izleti

Hutovo blato, Mostar, Dubrovnik

GRAND HOTEL NEUM 4* – NEUM

Grand Hotel Neum je hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći i najluksuzniji hotel u Neumu sa kompletnom turističko-ugostiteljskom ponudom. Suvremen dizajn, prekrasan pogled na more te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za odmor, opuštanje ili održavanje kongresa.

Grand Hotel Neum pruža užitak boravka u 400 luksuzno uređenih soba.
Hotel nudi smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa klimom, balkonom s pogledom na more, LCD SAT TV-om, mini barom, kupaonicom, WiFi internetom, sefom i telefonom. Moguće je koristiti i povezane sobe za obiteljske posjete, kao i neke od naših superior apartmana. Sve sobe su pokrivene besplatnim Wifi pristupom.

U hotelskoj ponudi se nalazi: otvoreni / zatvoreni grijani bazen sa morskom vodom, vanjski dječji bazen sa morskom vodom, infinity premium bazen na krovu hotela, wellness & spa centar, hotelski restoran za pansionske usluge, nacionalni a la carte restoran, a la carte restoran na plaži, coctail bar na plaži, premium lounge bar na krovu hotela, lobby bar, diskoteka, kongresni centar, kino dvorana, plesne dvorane, dvorana za vjenčanja, garaža, parking za auta i autobuse, mini-golf tereni, boćališta, stolni tenis, fitness, suvenir shop, zabavni park za djecu te drugi sadržaji.

RESTORANI I BAROVI
Gastro ponuda hotelskih restorana je šarolika i raznovrsna, prilagođena gostima raznih profila,od onih koji žele kušati izvornu hranu, do onih koje žele ugođaj vrhunskog restorana i usluge, gdje se poslužuje najsvježija morska riba iz jadranskih dubina, školjke iz čistoga mora i ostale slične delicije pripremljene na način koji će zadovoljiti i najzahtjevnijeg gurmana. Hotelsku gastronomsku ponudu zaokružuju vina iz najboljih vinograda s poluotoka Pelješca te međunarodno priznate i nagrađivane hercegovačke sorte vina.

U hotelskoj ponudi se nalazi središnji pansionski restoran sa 800 sjedećih mjesta, nacionalni a la carte restoran sa 120 sjedećih mjesta i a la carte restoran na plaži sa bogatom ponudom tradicionalnih hercegovačkih i dalmatinskih specijaliteta.

Moderan i prostran lobby bar smješten u predvorju hotela, idealno je mjesto za ugodna druženja i neformalne poslovne sastanke. Sa terase bara gosti mogu uživati u predivnom pogledu zalaska sunca iznad neumskog zaljeva. Osim navedenog bara, u ponudi su još bar na bazenu, cocktail bar na plaži te premium lounge bar na krovu hotela.

WELLNESS I SPA
Grand hotel Neum se ponosi vrhunskim Wellness & spa centrom ukupne površine 2000 m2.

Wellness i spa centar je savršena oaza čistog luksuza koja pruža ugodan odmor i opuštanje. Iz bogate ponude izdvajamo širok izbor masaža te posebno osmišljene tretmane kozmetičkog salona za njegu lica i tijela. U sklopu centra možete koristiti finsku, rusku i aroma saunu, parnu kupelj, slanu sobu, sobu za opuštanje, vip sobu sa jacuzzijem i saunom, fitness centar koji opremljen po najmodernijim europskim standardima kao i otvoreni / zatvoreni bazen sa morskom vodom dimenzija 25 x 15m s kojeg se pruža panoramski pogled na neumski zaljev.

Naši najmlađi gosti u dječjim radostima mogu uživati na dječjem bazenu sa morskom vodom. Ponudu upotpunjuje bar sa velikim sunčalištem gdje su gostima na raspolaganju hladni napici te ležaljake i suncobrani.

Dobrodošli na jedinstveni Premium infinity Pool koji se nalazi na krovu Grand hotela Neum sa prekrasnim pogledom na cijeli neumski zaljev. Iskusite osjećaj potpunog sjedinjenja s morem, nebom i suncem, i uživajte u hidromasažnim ležaljkama, vodenom gejziru i dječjem bazenu sa posebnim efektima.

PLAŽA
Plaža je šljunkovita od prirodnog sitnog šljunka sa dovoljno plićaka za djecu i neplivače, bogati zabavni sadržaji za sve uzraste čine odmor kod nas užitkom za sva osjetila.

Na hotelsku plažu se možete spustiti sa 3 hotelska dizala. Opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje, WC-om, suncobranima, ležaljkama i drugim rekvizitima za zabavu na vodi. Na plaži se nalaze a la carte restoran i coctail bar, te se svakodnevno organizira raznovrsna animacija za djecu i odrasle, a u večernjim satima zabavno-glazbeni program uživo.

DISKOTEKA
Za mlađe goste, a i one koji se tako osjećaju, hotel svoju ponudu upotpunjuje diskotekom Paganini koja je najbolje mjesto za zabavu u gradu Neumu. Plesati uz najnovije hitove možete do ranog jutra, a vrhunsku zabavu stvaraju i poznati pjevači iz regije koji tijekom ljetnih mjeseci gostuju u našoj diskoteci.

PLAŽA

Plaža je šljunkovita od prirodnog sitnog šljunka sa dovoljno plićaka za djecu i neplivače, bogati zabavni sadržaji za sve uzraste čine odmor kod nas užitkom za sva osjetila.

Na hotelsku plažu se možete spustiti sa 3 hotelska dizala. Opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje, WC-om, suncobranima, ležaljkama i drugim rekvizitima za zabavu na vodi. Na plaži se nalaze a la carte restoran i coctail bar, te se svakodnevno organizira raznovrsna animacija za djecu i odrasle, a u večernjim satima zabavno-glazbeni program uživo.

KONGRESNI CENTAR
Hotel je poznat po organiziranju kongresa, seminara te društvenih i kulturnih događanja.

Za potrebe održavanja kongresa hotel raspolaže sa: multifunkcionalnom kongresnom dvoranom Lavanda kapaciteta 1000 mjesta sa pogledom na neumski zaljev, koja se može podijeliti na 3 dvorane zvučno izolirane, kongresnom dvoranom Maslina kapaciteta 500 mjesta koja se također može podijeliti na 3 manje dvorane zvučno izolirane, kino dvoranom kapaciteta 200 mjesta, kongresnom dvoranom Tamaris kapaciteta 100 osoba, te dvije manje kongresne dvorane Mimoza i Galerija kapaciteta 50 mjesta.

Sve kongresne dvorane su opremljene suvremenom opremom i pomagalima za održavanje skupova (flip chart table, ozvučenje, projektori sa platnom, wifi internet, laptop). Nudimo i simultano prevođenje, audio i video snimanje i druge usluge za vrijeme održavanja skupova.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity