20% popusta na rezervacije do 31.01.2023.

Ljetovanje

Crna Gora

Lokacija

Čanj, Crna Gora

Izleti

Pearl Beach Resort je atraktivni turistički kompleks, smješten na samoj obali u prelijepoj uvali između Petrovca i Bara, u mjestu Čanj. Blizina okolnih gradova, kao i aerodroma dodatno upotpunjuje ponudu Pearl Beach Resorta.

Izlazak na samu obalu, prostranstvo preko 120.000m2, prirodni ambijent je nešto što Pearl Beach Resort čini jedinstvenim na Crnogorskom primorju.

Hotelska plaža, koja je neizostavni dio resorta, prostire se na 600 m i prekrivena je naslagama sitnog raznobojnog pijeska po kojem je je cijelo naselje dobilo ime Biserna Obala (Pearl Beach).
Svim gostima hotela obezbijeđen je besplatan privatan parkig.
Na samoj obali, koja je takođe dio Pearl Beach Resorta, nalazi se bazenski kompleks površine 2.000 m2.
Pored Centralnog restorana gdje možete probati nacionalna i internacionalna jela, tu su i Lobby Bar, Snack Bar, Pool Bar i Adults Only Bar.
Organizovanost i opremljenost dječije igraonice i otvorenog dječijeg igrališta unutar resorta je nešto što ovaj resort čini dodatno kvalitetnim. Hotel raspolaže i novim wellness i spa centrom, kao i teretanom.

Plažni mobilijar uključen je u cijenu.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity