Kalabrija – Ljeto 2021 – avionom iz Beograda

Popusti na rane rezervacije

Ljetovanje

Italija

Lokacija

Sicilija, Italija

Izleti

Palermo, Catania

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije – ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more.
Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske čizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mjesto je Tropea – mali primorski grad.

Vjerovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stijene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevjekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Zanimljivosti na Kalabriji
Ljetovanje na Kalabriji upotpuniće i predivni predjeli kojima se možete diviti sa rta Kapo Vatikano i svetionika koji je njegov zaštitni znak. Rt od bijelog granita visok 284 metra dominira panoramom obale Kalabrije i razdvaja dva zaliva, Ðoja Tauro i Santa Eufemija. Od njega se, na sjever i na jug nižu mala primorska mesta, svako specifično po svom šarmu. Na sjeveru, blizu Santa Marije, nalazi se plaža Formikoli, dok se na jugu, blizu Santa Domenike, nalazi plaža Groticele. Svetionik je još drevnim Grcima služio za orijentaciju i od njega potiče najstarije ime ovog rta.

Opustite se uživajući u pogledu na prirodu i obalu, ali i u svakom gutljaju vina i zalogaju fantastične italijanske kuhinje.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity