Hotel Višegrad 3* /ex. Andrićev konak - Višegrad

Ljetovanje

Republika Srpska

Lokacija

Višegrad

Izleti

Tvrdoš, Herceg Novi, Dubrovnik

Hotel Višegrad 3* – Višegrad

Hotel Višegrad je smješten na Trgu grada, na samoj obali Drine, pored UNESCO-ve baštine Ćuprije na Drini. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, hotel je prilagođen smještaju poslovnih ljudi, kao i za boravak turista koji su na proputovanju kroz Višegrad.

Sve sobe su opremljene klima uređajima, grijanjem, kablovskom televizijom, mini barom, sušilom za kosu, a gostu su na raspolaganju i sobe za nepušače. Omogućeno je besplatno i neograničeno korišćenje Wi-Fi-a.
Smješten na gradskom trgu, hotel „Višegrad“ je savršen izbor i idealan domaćin u poslovnom putu, turističkom boravku, porodičnom ili sportsko-rekreativnom odmoru.

ANDRIĆEV APARTMAN
U hotelu “Višegrad” nalazi se i jedinstven apartman – Andrićev apartman, u kome je prilikom posjeta gradu svog djetinjstva 1963. i 1972. godine boravio Nobelovac Ivo Andrić, po kom je i nazvan.

U apartmanu se nalazi namještaj iz doba šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog vijeka, vremena kad je u njemu Andrić boravio. Andrićeva slika, pisaća mašina, komoda, ormari, ogledalo staro više od 50 godina, te knjige slavnog pisca samo su dio isto

Restoran
Restoran kapaciteta 180 mjesta i sa restoranskom terasom od 80 mjesta, predstavlja idealno mjesto za organizovanje prolaznih grupnih, indovodualnih i poslovnih ručkova, kao i raznih vrstaa veselja. Ima prelijep pogled na Most na Drini, opisan u djelu nobelovca Ive Andrića.
Gosti mogu uživati i u prijatnom aperitiv baru i okrijepiti se nekim toplim ili hladnim napitkom, uz zvuke lagane muzike. Bar raspolaže sa 60 mjesta kao i dodatnih 50 mjesta u bašti i ispred hotela.

Ljetna bašta
Hotel posjeduje i tri bašte kapaciteta 250, 24 i 288 mjesta. Pažnja turista posebno privlači najveća od njih, što nije slučajnost jer se nalazi na mjestu koje samo pruža ugodnost – okružena platanima, sa pogledom na most Mehmed-paše Sokolovića i blago talasastu rijeku Drinu.

Kongresna sala
Kongresna sala kapaciteta 55 mjesta opremljena je opremom za prezentacije, uključujući i bežični internet. Idealna za poslovne sastanke, svečane prijeme, obuke, društvene i kulturne događaje, naučne skupove, izlođbe, promocije, poslovne radionice, privatne proslave i manje skupove.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity