Hotel Leotar 3* - Trebinje

Ljetovanje

Republika Srpska

Lokacija

Trebinje

Izleti

Tvrdoš, Herceg Novi, Dubrovnik

Hotel Leotar

Hotel Leotar se nalazi u samom centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice; okružen je zelenilom i pruža veličanstven pogled na stari grad. Nalazi se nedaleko od mora, 30 km od Dubrovnika, a od Herceg-Novog 40 km.

Ovde možete pobeći od užurbanog tempa civilizacije, predahnuti i uživati u bogatom izboru hercegovačkih vina, pršute i sira, i nacionalnih jela, pripremljenih na tradicionalan način u duhu 21. veka.

Hotel je izgrađen je u hercegovačko-mediteranskom stilu. Nedavno renoviran, po zahtevima savremenih standarda, Hotel raspolaže luksuznim smeštajem od 25 soba i 10 apartmana. Svaka prostorija je klimatizovana, poseduje kablovsku TV, telefon, mini-bar, sef i bežični pristup Internetu.

Hotel poseduje i 64 standardnih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, idealnih za smeštaj sportskih ekipa, školskih ekskurzija i organizovanih grupa turista.

Gostima su na raspolaganju dva restorana, kongresna sala sa opremom za projekcije kapaciteta 280 osoba, dve natkrivene terase, velika letnja terasa, čuvani parking i garaže.

Sobe
Hotel raspolaže sa 99 smeštajnih jedinica:

– 10 luksuznih apartmana

– 47 dvokrevetnih soba

– 42 jednokrevetne sobe

Sobe su opremljene: direktnom telefonskom linijom, kablovskom televizijom, mini barom, radnim stolom sa priborom za pisanje, wireless internet konekcijom, sefom, fenomatom, komfornim kupatilom, room servisom koji Vam je na raspolaganju 24 sata.

Pušačke i nepušačke sobe su na raspolaganju na zahtev.

Uživajte u pogledu na kristalno čistu Trebišnjicu, hercegovački muzej, drevni Stari Grad Kastel iz svoje luksuzno opremljene sobe, uređene po savremenim standardima.

Restoran
Hotel Leotar nudi veliki izbor stranih i domaćih kulinarskih specijaliteta i raznovrsnih pića u dva restorana.

U prizemlju je restoran koji je namenjen služenju svih dnevnih obroka. Sala je klimatizovana, a kapacitet je 212 mesta.

Na drugom spratu nalazi se restoran kapaciteta 86 mesta sa velikim izborom nacionalnih i internacionalnih specijaliteta. Restoran je klimatizovan i sadrži raznovrstan asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Hotel Leotar je uveo novu uslugu u svoju ponudu – ketering služba sa profesionalnim timom izlazi u susret svakoj Vašoj gurmanskoj želji..

Konoba
Nudimo Vam pažljivo probrane domaće i strane specijalitete, mediteransku kuhinju, kao i kvalitetna domaća vina iz našeg hercegovačkog podruma Herceg Vino. Ono što još treba da probate kad svratite kod nas jesu i nezaobilazna hercegovačka pršuta i razne vrste sireva.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity