Barselona – Avionom iz Beograda – 22. oktobar 2019.

Organizovana putovanja

Evropska putovanja

Lokacija

Barselona, Španija

Izleti

Đirona, Figeras, Sjutadela, Tibidabo, etno selo Pueblo Espanjol

Hotel Aire Caspe, smešten u srcu Barselone, nalazi se na kratkoj udaljenosti od trga Katalonije i ulice Las Ramblas, u blizini Passeig de Gracia. U ovoj aveniji, koja se smatra jednom od glavnih gradskih arterija, nalaze se poznate modernističke zgrade, kao što su Casa Mila, Casa Batllo, Casa Lleo Morera i Casa Amatller, kao i dela katalonskih arhitekata Antonija Gaudija i Lluisa Domenecha i Montanera. Stanice metroa Tetuan i Arc del Triomf nalaze se na 5 minuta hoda od hotela. Ayre Caspe poseduje terasu na otvorenom, mini fitnes centar, cenatr za masažu (uz doplatu), atraktivan restoran i kafe bar. Rum servis vam je takođe na raspolaganju gostima hotela. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Javni parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 16 EUR po danu. Dvokrevetna soba (oko 20 m2) ima pogled na unutrašnje dvorište i opremljena je minibarom, sefom, telefonom, SAT TV-om, ketlerom i kupatilom u kome se nalazi i fen za sušenje kose. Sve sobe u hotelu imaju zvučnu izolaciju. Doručak se gostima služi po principu švedskog stola.

PROGRAM PUTOVANJA
Polazak/povratak: 30.12.2021. – 02.01.2022.
4 dana (3 noćenja) – redovna linija Air Serbia

PROGRAM PUTOVANJA :

1. dan BEOGRAD – BARSELONA (30.12.2021.)
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a u 04:15 sati. Poletanje za Barselonu u 06:45 sati (let Air Serbia JU518). Dolazak u Barselonu u 09:25 sati. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Hram Sveta porodica “Sagrada Familia”, avenija Dijagonal, kuće Mila i Batljo, nova Barselona, Španski trg, Monžuik i Olimpijski prsten sa stadionom, Kalatravin toranj, Kolumbov spomenik. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne ili mogućnost fakultativnog obilaska Akvarijuma. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana – 35 akvarijuma, 11.000 životinja i 450 različitih vrsta, podvodni túnel dugačak 80 metara, šest miliona litara vode i ogroman Okeanarijum, jedini u Evropi, pretvorio je Akvarijum u jedinstveni centar koji je posetilo više od 14 miliona turista. Transfer do hotela. Noćenje.

2. dan BARSELONA (31.12.2021.)
Doručak. Slobodan dan za individualni razgled grada, kupovinu ili na fakultativni izleti Đirona i Figeras. Vožnja do Đirone, grada na severoistoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula, koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta ekscentričnom Teatru muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. (Cena izleta oko 75 € ). Povratak u Barselonu. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

3. dan BARSELONA (01.01.2022.)
Doručak. Slobodni dan za individualni razgled grada, kupovinu ili fakultativni izlet za Tibidabo, poseta parku Ciutadel i etno selu Pueblo Espanjol u podnožju Monžuika. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadela, koji se prostire na 30 hektara a nalazi se u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Odlazak do etno sela Pueblo Espanjol i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20.veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta oko 55 evra). U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče u „Tablao Cordobes“ (Cena izleta: ulaznica za flamenko show i piće oko 45 evra ili ulaznica za flamneko show, piće i večera oko 80 evra). Noćenje.

4.dan BARSELONA (02.01.2022.)
Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 12:00 sati. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 20:25 sati (let Air Serbia JU585). Sletanje u Beograd u 22:55 sati. Kraj programa.

CIJENA PO OSOBI : 679 EUR

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:
– Prevoz putnika redovnom linijom kompanije AirSerbia na relaciji Beograd – Barselona – Beograd;
– Aerodromske takse za let AiSerbia u iznosu od 44.33 evra za odrasle i decu od 2 do 12 godina (aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 21.42 evra, aerodrom El Prat u Barseloni 21.93 evra, RF taksa u iznosu 0.98 evra).
-Deca do dve godine ne plaćaju aerodromske takse. Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplacuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje;
– Grupni transfer autobusom od aerodroma u Barseloni do izabranog hotela u odlasku i povratku;
– Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča;
– Tri noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga;
– Usluge vodiča Big Blue-a kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku i troškove organizovanja putovanja;
– Standardni prtljag je prtljag čija težina ne prelazi 23 kg i 8 kg ručnog prtljaga;
– Troškove organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
– Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po osobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 3.5 € za hotele sa 5*; 2.5 € za hotele sa 4*; 1.54 € za hotele sa 3*. Boravišne takes se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta.
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti

**** S obzirom da se uslovi putovanja mogu menjati na dnevnoj bazi za realizaciju putovanja, merodavni su uslovi putovanja vazeći na dan početka putovanja. Prilikom uvođenja eventualnih novih epidemioloških mera koje ne utiču na realizaciju ugovorenog putovanja, ne može biti osnov za otkaz putovanja od strane putnika.

Nevakcinisanni turisti ne mogu da uđu u Kraljevinu Šapniju Turisti su u obavezi da se pridržavaju svih preventivnih mera. Molimo sve putnike da prilikom polaska na putovanje provere informacije o uslovima putovanja.

– Rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa putnikom. Putnike je upoznat sa ovom činjenicom i saglasio se sa istom prilikom potpisivanja ugovora o putovanju sa Organizatorom putovanja.

– Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity