Hotel Palisad 4* – Zlatibor

Wellness paketi

Wellness

Srbija

Lokacija

Zlatibor

Izleti

Sirogojno, Stopića pećina, Dino Park

HOTEL PALISAD 4* – Zlatibor

U centru planine Zlaatibor  nalazi se Hotel Palisad sa svojim objektima – restoranom „Zlatni bor“, Kongresnim centrom „Srbija“, fudbalskim i teniskim terenima. Gradili su ga, s ljubavlju, Užičani, a oplemenjivali, s ljubavlju, Zlatiborci. Vešto uklopljen u zlatiborski pejzaž, „opkoljen“ sa svih strana borovom šumom, namah izaziva uzdah.

SOBE I APARTMANI

U hotelu Palisad nalazi se 196 soba. Njihov enterijer odlikuje originalni planinski dizajn: drvo u prvom planu, panjevi i štrikani prekrivači koji oživljavaju autentičnu tradiciju zlatiborskog kraja. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima i odvojen garderober kao zasebana celina u sobi su svakako segmenti koji će oplemeniti vaš boravak. Alpski karakter i rustični planinski detalji koji upotpunjuju atmosferu nemenjeni su svima onima koji od odmora očekuju najviše.
STANDARD SOBA: veličina 21m², kapacitet: max 2 (odraslih) i 2 (mala deteta), broj kreveta: 1 bračni krevet ili 2 single kreveta, Mogućnost kreveca za decu, kupatilo sa tuš-kabinom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, mogućnost spajanja dve sobe, ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta.
SUPERIOR SOBA: veličina 33m², jedan king size krevet, kapacitet 1-3 osobe, mogućnost trećeg kreveta i kreveca za decu, kupatilo sa tuš-kabinom, pojedine sobe poseduju pored tuš kabine i kadu, sobe sa i bez terase, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler, mogućnost spajanja dve sobe
LUX SOBA: veličina 40 m2, kupatilo sa tuš-kabinom i kadom iz koje se izlazi na terasu, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler, odvojen degažman sa garderobom, terasa, mogućnost spajanja dve sobe, postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja.
Sadržaj smještaja:

Posluga u sobi • Usluge pranja i peglanja • Pogodnosti za porodice • Moguć dečiji krevetić • Privatno kupatilo i WC • Fen za kosu • Mini bar • Sef u sobi • TV • Satelitska televizija • Wi-Fi

KONGRESI I SEMINARI
Hotel Palisad zahvaljujući skoro pet decenija dugoj tradiciji, bogatstvu svoje ponude i kvalitetnoj usluzi, važi za pionira kongresnog turizma na ovoj planini.
Danas se Palisad svojim korisnicima predstavlja novim, inoviranim konceptom u sklopu kojeg nudi dva funkcionalno odvojena kongresna centra koji su opremljeni da zadovolje potrebe modernih poslovnih skupova. Smeštajni kapacitetet od 200 renoviranih dvokrevetnih soba, od kojih su 110 lux i superior i u potpunosti prate ponudu za održavanje najzahtevnijih skupova, kongresa i konferencija.
Kongresni centar Palisad prostire se na 735 m2 i sastoji se od jedne velike i pet manjih kongresnih sala čiji kapacitet i raspored sedenja zavisi od želje i potrebe klijenata tako da može imati od 50 do 350 mesta. Sala na prvom spratu ovog kongresnog centra , pored svoje osnovne namene, može se koristiti i kao banket sala, a pogodna je i za izložbeni prostor.

RESTORANI I BAROVI
Pansionski restoran hotela Palisa kapaciteta je 700 mesta i nedavno je renoviran. Ishrana je na bazi švedskog stola čiji će veliki izbor raznovrsne hrane zadovoljiti sve ukuse, čak i one najizbirljivije.

WELLNESS CENTAR
Wellness turizam spada u jedan od najstarijih turističkih pravaca, a u današnje vreme zbog sve bržeg načina života postaje potreba. Smatra se da doprinosi unapređenju kvaliteta života tako što telo, um i duh dovodi u ravnotežu. U okviru naše wellness ponude možete uživati u sauni, masaži, đakuziju i kozmetičkim tretmanima.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity