SAVA HOTELI - BLED

Sava Resorts & Spa Hotels

Wellness

Slovenija

Lokacija

Bled, Slovenija

Izleti

Bledsko jezero, Bledski dvorac

Sava hoteli Bled: koji pogled, koji osjećaj!
Posjet Bledu bistri um i budi duh, očarava romantičare i motivira sportaše, oslobađa dušu i jača tijelo. Tamo gdje se nevjerojatna ljepota jedinstvene prirodne kulise stapa s harmoničnim energijama i ljekovitom snagom termalne vode, u Sava hotelima Bled spojili smo ono najbolje što Bled nudi. Plivanje u termalnim bazenima, uživanje u opuštajućoj alpskoj masaži ili opuštanje uz slasne zalogaje originalnih bledskih kremšnita – svaki vaš doživljaj kod nas bit će okrunjen najljepšim pogledom na smaragdno jezero, sneni otočić, romantičan dvorac i veličanstvene planinske vrhove. Prekrasan pogled, prekrasan osjećaj!

Grand hotel Toplice 5* – Elegancija romantičnih pogleda!
Grand hotel Toplice nalazi se na obali Bledskog jezera odakle je pogled na jezero, bledski otočić i bledski dvorac najljepši. Dođite u hotel s najdužom tradicijom na Bledu i prepustite se pričama koje šapuće rustikalni parket pod vašim nogama i pripovijeda romantični namještaj star osamdeset godina. Dopustite da vas odvedu u svijet u kojem je vrijeme sporije teklo. Ljekoviti termalni izvor koji žubori ispod hotela i udobni kreveti koji se prilagođavaju za vašu potpunu udobnost uljuljat će vas u okrjepljujući san. Kao i mnogobrojne eminentne goste prije vas. Osjećaj tradicije i poseban čar osjetite već pri samom ulasku u hotel i pri prvom kontaktu s hotelskim recepcionarom. Pružite i svojoj priči priliku da se velikim slovima upiše u povijest našeg hotela.

Rikli Balance Hotel 4*+ – Tradicija i lokalne priče u službi dobrog osjećanja
U Rikli Balance Hotelu oživljavamo tradiciju lokalnog okruženja. Usmjereni smo na održivi razvoj. Brinemo se za vaše zdravlje i dobro osjećanje. U hotelskim sobama upoznajte priče o kranjskoj pčeli, tradicionalnim gorenjskim vezovima, licitarskom srcu, smreki s obližnje visoravni Pokljuke te Arnoldu Rikliju, švicarskom liječniku prirodne medicine koji je na Bledu još u 19. stoljeću osnovao prirodno lječilište. U našim restoranima potražite lokalna i tradicionalna jela, a na wellnessu si priuštite alpsko ili medeno opuštanje. Ako želite iskoristiti blagotvorne učinke prirode i napuniti se energijom, Rikli Balance Hotel kao stvoren je za vas!

Hotel Park 4* – Inspiraciju za osvježeni izgled Hotela Park pronašli smo u neokrnjenoj prirodi
Dogradnja Hotela Park, najvećeg hotela na Bledu, usredotočit će se na isticanje prirodnih ljepota okolice. Obnovom će hotel, koji je omiljen među gostima koji vole biti u središtu događanja jer je vrlo blizu bledske promenade, dobiti priču o vodi i parku koju zaslužuje. Priča o vodi koja simbolizira izvor života, Bledsko jezero te izvor termalne vode na Bledu bit će uključeni u arhitektonski dizajn soba s pogledom na Bledsko jezero, zajedničkih prostora i cjelokupnu ponudu obnovljenog hotela. Drugi dio priče govori o parku u kojem se hotel nalazi, a koji predstavlja ime hotela. Njegova priča bit će predstavljena kroz sobe s pogledom na park. Potpuno nov jedinstven izgled dobit će i unutrašnji termalni bazen na najvišem katu hotela s pogledom na Bledsko jezero koji oduzima dah!

Hotel Savica Garni 4* – Prvi obiteljski hotel u Sloveniji
U Hotelu Savica Garni potpuno smo usmjereni na zaštitu prirode i okoliša. Ekološki karakter hotela potvrđuje certifikat Eko-cvijet, a ostvarujemo ga pod geslom i programom „Zeleni za sutra“. Odvajanje otpada, gašenje svjetla, zatvaranje slavine, promišljena uporaba ručnika, uporaba povratne staklene ambalaže, lokalni i sezonski proizvodi za zdrav doručak, ti važni postupci u stvarnosti su svakodnevni rituali gostiju hotela. Hotel je pogodan i za obitelji, napustit ćete ga s mnogo novog znanja o tome kako i sami kod kuće možete pridonijeti čišćem okolišu i očuvanju prirode. Ona vam je tijekom boravka nadohvat ruke, jer hotel je izvrsno polazište za istraživanje Bleda i okolice. I ne samo to, izvrsno je polazište za doživljaje u vodi, jer od najvećeg bazenskog kompleksa u tom dijelu Slovenije susjednog Rikli Balance Hotela dijeli vas samo nekoliko koraka.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity