Hotel Sunce 4* - Neum

Ljetovanje

Bosna i Hercegovina

Lokacija

Neum

Izleti

Hutovo blato, Mostar, Dubrovnik

• Specijalna ponuda 7=6
• dijete 3-11,99god god GRATIS na pomoćnom krevetu
• 2.dijete 3-11,99 god na pomoćnom krevetu ima 50% popusta
• treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u 1 /2 sobi ima 20% popusta
• Ponuda se ne odnosi na sobe bez balkona i ponuda vrijedi za rezervacije napravljene do 01.06.2021.

Napomena: dodatno dvoje djece mogu ići u superior sobe/ family sobe; jedno dijete može ići u standard sobe/ superior soba.

Ukratko o Hotelu Sunce

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.

Za ljetnu sezonu 2020 Hotel Sunce je renovirao superior dvokrevetne sobe i povećao kategorizaciju sa 3* na 4*.

Pogodna i blaga mediteranska klima, obilje sunčanih dana i kristalno čisto more omogućuju našim gostima nezaboravan doživljaj ljetovanja. Ljetovanje u takvom ambijentu poseban je doživljaj za svakoga, doživljaj za pamćenje.

Osim pogodnosti kojima nas je priroda obdarila, trudimo se i da naše ljubazno osoblje bude u svakom trenutku gostima na raspolaganju, te da na taj način zaokružimo dojam savršenog ljetovanja.

Sadržaji Hotela Sunce
Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba “Dionis”, taverna “Luna”, restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SAT-TV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i Wi-Fi internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.

Gostima stoji na raspolaganju: suvremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, prodavaonica suvenira, modni butici, stolni tenis, boćaliste, teren za odbojku na pjesku, dječiji kutak, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 suvremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mjesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mjesta te garažu sa 50 mjesta.

Top turističke destinacije
Hotel Sunce organizira jednodnevne izlete u poznate turističke destinacije koje se nalaze u blizini Neuma.

Neke od najatraktivnijih destinacija su: Dubrovnik (65 km) – biser srednjovjekovne arhitekture i trenutno jedna od najelitnijih turističkih destinacija na svijetu, Ston (30 km) srednjovjekovni gradić sa jednim od najdužih obrambenih zidina na svijetu, Korčula (70 km) – rodno mjesto Marka Pola, Međugorje (50 km) – svjetski poznato marijansko svetište, Mostar (70 km), Hutovo Blato (40 km) i sl.

Također organiziramo i jednodnevne izlete u seoska domaćinstva u neumskom zaleđu kao i fotosafari i obilazak ušća rijeke Neretve u Jadransko more.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity