Terme Lendava – jesen 2019

Wellness

Lokacija

Moravske toplice

Izleti

Terme Lendava – dobra volja je pola zdravlja!
Kad pod Lendavskim goricama nestanu brige, tijelo počne crpiti blagotvornu energiju kojom je darežljiva priroda oplemenila zelenu okolicu Terma Lendava. Za vaše zdravlje pobrinut će se ljekovita parafinska termalna voda koja učinkovito ublažava reumatske tegobe, za izvrsno osjećanje šetnje prirodom, a za dobro raspoloženje, koje će vas pratiti još dugo nakon odlaska kući, uvijek nasmijani domaćini!

Hotel Lipa 3* – Dom dobrog raspoloženja
Pokraj termalnog kupališta i velika lipova parka čeka vas hotel Lipa. S jedne se strane pogled pruža prema Lendavskim goricama, a s druge se strane, iza termalnih bazena, rasprostire široka prekmurska ravnica. U hotelu vas dočekuju nasmijani domaćini koji znaju da je dobro raspoloženje pola zdravlja! Za dobro se raspoloženje brinu izvornom domaćom kuhinjom i rujnom lokalnom kapljicom, a zdravlje ćete pronaći u hotelskoj wellness, zdravstvenoj i kupališnoj ponudi. Hotel pogodan za bicikliste i planinare izvrsno je polazište za istraživanje okolice koja obiluje energijom. Kod nas ćete sigurno napuniti baterije i kući krenuti izvrsno raspoloženi!
Hotel s trima zvjezdicama sa 120 soba. Ima četiri kata i dva dizala. Dio soba je klimatiziran, imaju kupaonicu s tušem i balkon s pogledom na bazen, prekmursku ravnicu ili obližnje vinograde. Hotel nudi unutarnje i vanjske termalne bazene. Samoposlužni restoran, Taverna i Aperitiv bar nalaze se u hotelu.

Bazeni
Pet hotelskih bazena: unutarnji termalni bazen (32 – 34 stupnja), vanjski zimsko-ljetni termalni bazen (34 – 36 stupnjeva), unutarnji rekreativni bazen (30 – 32 stupnja), unutarnji dječji bazen dubine 10 – 45 cm (30 – 32 stupnja) i vanjski termalni bazen Gejzir (36 – 38 stupnjeva). Besplatan ulaz moguć je i u tri ljetna bazena na vanjskom kupalištu: olimpijski bazen (26 – 29 stupnjeva) s trima toboganima, vanjski dječji bazen dubine 15 – 60 cm (26 – 29 stupnjeva) s dvama toboganima i termalni bazen Grozd (36 – 38 stupnjeva). Unutarnji su bazeni otvoreni od 7 do 20 sati. Vanjski su bazeni otvoreni od 9 do 20 sati. Iznimka su termalni bazen Gejzir (od 7 do 20 sati) i termalni bazen Grozd (od 8 do 20 sati). Noćno kupanje moguće je petkom i subotom od 20 do 23 sata. Cijelu su godinu otvoreni unutarnji bazeni i vanjski bazeni povezani s hotelom. Ljetni su bazeni na vanjskom kupalištu i termalni bazen Gejzir otvoreni u ljetnoj sezoni od 1. svibnja do 30. rujna. Kupaći ogrtači besplatno su na raspolaganju pansionskim gostima.

Wellness
Gosti apartmana imaju slobodan ulaz u hotelske saune (2 finske, 1 turska, 1 infracrvena sauna). Otvorene su od nedjelje do četvrtka od 12 do 20 sati, a petkom i subotom od 12 do 23 sata. U okviru wellness usluga na raspolaganju su i različite kupke, termoterapija, kristaloterapija, kromoterapija, akupunktura, masaže i fizioterapijski tretmani. Wellness je otvoren od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 16, petkom i subotom od 8 do 18 i nedjeljom od 8 do 12 sati. Zdravstveni centar Terme Lendava nudi usluge za ublažavanje reumatskih i degenerativnih bolesti, bolesti dišnog sustava i kožnih bolesti te bolesti štitnjače. Zdravstveni je centar otvoren od ponedjeljka do petka od 8 do 16, subotom od 8 do 13 sati. Nedjeljom se masaže provode od 9 do 13 sati.

Hotelske usluge
recepcija otvorena 24/7
dolazak u sobu od 13 sati
odlazak iz sobe do 10 sati
praonica i glačanje (uz nadoplatu)
spremište za prtljagu
računalo na recepciji
telefaks, fotokopiranje (uz nadoplatu)
sef u sobi
bankomat u hotelu
usluge prijevoza i najma vozila (uz nadoplatu)
Ostale informacije o hotelu
Pušenje je dopušteno na balkonu
Kućni ljubimci nisu dopušteni
Trgovina sa suvenirima
Frizerski salon
Zrakoplovni prijevoz (uz nadoplatu)
Soba prilagođena osobama s invalidnošću

Prevoz
Terme Lendava nalaze se na krajnjem istoku Slovenije. Pristup autocestom: Iz smjera zapada vozite u smjeru Maribora i zatim autocestom A5 u smjeru Murske Sobote i Lendave. Odaberite izlaz Lendava (izlaz broj 12). Zatim u kružnom toku ponovno odaberite izlaz Lendava i vozite nadvožnjakom preko autoceste, a u sljedećem kružnom toku također odaberite izlaz Lendava. Vozite do trećega kružnog toka i odaberite drugi izlaz „Terme Lendava“. Pristup regionalnim cestama: Iz smjera zapada vozite u smjeru Maribora i zatim kroz Lenart, Gornju Radgonu, Mursku Sobotu, Beltince i Črenšovce do Lendave. Zatim u kružnom toku odaberite izlaz Lendava i vozite nadvožnjakom preko autoceste te u sljedećem kružnom toku ponovno odaberite izlaz Lendava. Vozite do trećega kružnog toka i odaberite drugi izlaz „Terme Lendava“. Ljubljana je udaljena 200 km, Trst 300 km, Venecija 450 km, Milano 700 km, München 520 km, Klagenfurt 290 km, Salzburg 390 km, Beč 230 km, Budimpešta 265 km, Zagreb 125 km, Beograd 495 km. Autobusni kolodvor u Lendavi udaljen je 1,5 km, željeznička postaja je 1,3 km dalje. Zračna luka Maribor udaljena je 86 km.

Usluge u Termama Lendava
energetski park
zdravstveni centar za liječenje reumatskih i degenerativnih bolesti
besplatne vođene vježbe, pogodne i za starije
vođena planinarenja i biciklistički izleti
sedam biciklističkih tura s polazištem iz Lendave
najam bicikala i ostalih sportskih pomagala (uz nadoplatu)
fitness
planinarenje
igralište za odbojku
organizirani izleti u okolicu, brošura izleta u okolicu za samostalna razgledavanja

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity