Terme Radenci

Wellness

Lokacija

Moravske toplice

Izleti

Lječilište Radenci
Gotovo stoljeće i pol lječilišne tradicije i iskustva u području liječenja srčanih bolesti, termalni bazeni i ljubazno osoblje koje će vam se posvetiti svim srcem – to je samo nekoliko dobrih razloga za posjet lječilištu Radenci. Pribrojte još dvjesto pedeset sunčanih dana u godini i, naravno, legendarnu mineralnu vodu, koju si možete natočiti izravno na izvoru ili u njezinim mjehurićima uživati u kupkama, i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Sava Resort & Spa u Termama Radenci obuhvata dva hotela, Hotel Radin i Hotel Izvir

Hotel Radin
Osvježavajući mjehurići zdravlja
Najstarije spominjanje mjesta Radenci seže u 1436. godinu kad je mjesto nazvano Radein – što je i temelj imena našeg hotela. Posebnost je hotela Radin salon za pijenje s izvorom prirodne mineralne vode. Kure za pijenje s prirodnom mineralnom vodom simbol su hotela koji posjećuju ponajprije gosti koji žele mir i opuštanje. Iz hotela gosti imaju izravan ulaz u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar. Hotelski restoran nudi i zdrav gastronomski program. Priuštite si odmor u lječilištu s blagotvornom bioklimom!
Lječilišni hotel s 290 soba. Sobe se nalaze u dvama krilima – u krilu B na raspolaganju su novije sobe, a u krilu A nešto starije, ali obnovljene sobe. Ukupno je na raspolaganju devet tipova soba. Dio soba je klimatiziran, a dio ima balkon. Iz hotela postoji izravan ulaz u termalne bazene, bife restorane i zdravstveni te wellness centar.
Bazeni
Deset bazena u termalnom svijetu koji je povezan s hotelom: 3 unutarnja termalna bazena (unutarnji termalni: 33 stupnja, 2 whirlpoola: 36 stupnjeva), 1 unutarnji plivački bazen (28 – 29 stupnjeva), 4 vanjska termalna bazena (29 – 34 stupnja), unutarnji dječji (33 stupnja) i vanjski dječji (29 – 30 stupnjeva) bazen te vanjski bazen za mlade (28 – 29 stupnjeva). Bazeni su otvoreni cijele godine (iznimka su vanjski dječji bazen i bazen za mlade, koji su otvoreni samo ljeti (1. lipnja – 31. kolovoza). Termalni svijet otvoren je od nedjelje do četvrtka od 7 do 21 sat i petkom i subotom od 7 do 22 sata. Uz bazene je dostupan bife restoran Pepsi. Gosti hotela imaju slobodan ulaz u sve bazene.
Wellness
Gosti hotela mogu svaki dan do 16 sati svijet sauna (6 različitih sauna i Kneippov bazen) upotrebljavati besplatno. Otvoren je ljeti (1. lipnja – 30. rujna) od nedjelje do četvrtka od 12 do 21 sat, petkom i subotom od 12 do 22 sata, a zimi (1. listopada – 31. svibnja) od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 21 sat, petkom i subotom od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 21 sat. U okviru wellness usluga medico-wellness centra Corrium na raspolaganju su i kupke, masaže te cjelovita wellness ponuda.
Gastronomska ponuda
Pansionskim gostima obroci su organizirani u bife restoranu Radin (doručak od 7 do 10 sati, ručak od 12 do 14, večera od 18 do 21 sat). U hotelu se nalazi i kavana Izvir (od 8 do 20 sati), a u lječilišnom parku gostionica Park (utorak – nedjelja od 10 do 17 sati). U hotelu Radin dostupni su kavana Swing (petak i subota od 20 do 24 sata; lipanj – kolovoz zatvoreno) i aperitiv bar Stil (od 7 do 23 sata). Ispred ulaza u termalni svijet nalazi se bar Vital (nedjelja – četvrtak od 7 do 21 sat, petkom i subotom od 7 do 22 sata), a u termalnom parku bife restoran Pepsi (9.30 do 20 sati).
Hotelske usluge
recepcija 24/7
dolazak u sobu od 14 sati
izlazak iz sobe do 11 sati
posluga u sobu od 7 do 22 sata
praonica i glačanje (uz nadoplatu)
ostava za prtljagu
računalni kutak u prostoru za animaciju
telefaks, fotokopiranje (uz nadoplatu)
sef u sobi
usluge prijevoza i najam vozila (uz nadoplatu)
Hotel prilagođen biciklistima i šetačima.
Pušenje dopušteno na balkonu.
Kućni ljubimci nisu dopušteni.
Trgovina sa suvenirima
Frizerski salon

Hotel Izvir

Izvor vašeg zdravlja
Hotel Izvir nalazi se uza zeleni lječilišni park s jedinstvenim izvorom mineralne vode. Malo je regija koje se mogu pohvaliti s toliko prirodnih izvora mineralne vode kao Radenci s okolicom. Poznato je više od 45 izvora. Arheolozi su utvrdili da su izvore ovdašnje mineralne vode iskorištavali već u pretpovijesti. Ime hotela Izvir naše je odavanje počasti tim čudesnim darovima prirode. Ima sobe za goste lječilišta i druge goste. Nudi svu udobnost lječilišta s izravnim ulazom u termalni svijet te zdravstveni i wellness centar.

Lječilišni hotel sa 128 soba, od kojih je dio namijenjen i zdravstvenim gostima. Na raspolaganju je šest tipova soba, a među njima i sobe za invalide. Sve su sobe klimatizirane. Većina ih ima i balkon. Iz hotela postoji izravan ulaz u termalne bazene, bife restorane i zdravstveni te wellness centar.
Bazen
Deset bazena u termalnom svijetu koji je povezan s hotelom: 3 unutarnja termalna bazena (unutarnji termalni: 33 stupnja, 2 whirlpoola: 36 stupnjeva), 1 unutarnji bazen za plivanje (28 – 29 stupnjeva), 4 vanjska termalna bazena (29 – 34 stupnja), unutarnji dječji (33 stupnja) i vanjski dječji (29 – 30 stupnjeva) bazen te vanjski bazen za mlade (28 – 29 stupnjeva). Bazeni su otvoreni cijele godine (iznimka su vanjski dječji bazen i bazen za mlade koji su otvoreni samo ljeti (1. lipnja – 31. kolovoza). Termalni svijet otvoren je od nedjelje do četvrtka od 7 do 21 sat te petkom i subotom od 7 do 22 sata. Uz bazene je dostupan bife restoran Pepsi. Gosti hotela imaju slobodan ulaz u sve bazene.
Gastronomska ponuda
Pansionskim gostima obroci su organizirani u bife restoranu Radin (doručak od 7 do 10 sati, ručak od 12 do 14, večera od 18 do 21 sat). U hotelu se nalazi i kavana Izvir (od 8 do 20 sati), a u lječilišnom parku gostionica Park (utorak – nedjelja od 10 do 17 sati). U hotelu Radin dostupni su kavana Swing (petak i subota od 20 do 24 sata; lipanj – kolovoz zatvoreno) i aperitiv bar Stil (od 7 do 23 sata). Ispred ulaza u termalni svijet nalazi se bar Vital (nedjelja – četvrtak od 7 do 21, petkom i subotom od 7 do 22 sata), a u termalnom parku bife restoran Pepsi (9.30 do 20 sati).
Wellness
Gosti hotela mogu svaki dan do 16 sati svijet sauna (6 različitih sauna i Kneippov bazen) upotrebljavati besplatno. Otvoren je ljeti (1. lipnja – 30. rujna) od nedjelje do četvrtka od 12 do 21 sat, petkom i subotom od 12 do 22 sata, a zimi (1. listopada – 31. svibnja) od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 21 sat, petkom i subotom od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 21 sat. U okviru wellness usluga medico-wellness centra Corrium na raspolaganju su i kupke, masaže te cjelovita wellness ponuda.

Usluge u hotelu
recepcija 24/7 u hotelu Radin
dolazak u sobu od 14 sati
izlazak iz sobe do 11 sati
posluga u sobu od 7 do 22
praonica i glačanje (uz nadoplatu)
ostava za prtljagu
računalni kutak u prostorima za animaciju
telefaks, fotokopiranje (uz nadoplatu)
sef u sobi
usluge prijevoza i najam vozila (uz nadoplatu).
Pušenje dopušteno na balkonu
Kućni ljubimci nisu dopušteni
Trgovina sa suvenirima
Frizerski salon

Prevoz
Lječilište Radenci nalazi se u neposrednoj blizini Gornje Radgone, austrijske granice na sjeveroistočnom dijelu Slovenije te u neposrednoj blizini ulaza na autoceste. S pomurske autoceste A5 (Maribor – Dolga Vas) izađite na izlazu Sveti Jurij ob Ščavnici. Na raskršću skrenite lijevo u smjeru Radenaca. Put će vas voditi kroz Kapelske gorice do kružnog toka u Radencima. Na kružnom toku izaberite drugi izlaz koji će vas dovesti do parkirališta hotela Radin s lijeve strane. Ljubljana je udaljena 165 km, Trst 265 km, Venecija 415 km, München 485 km, Milano 665 km, Klagenfurt 255 km, Salzburg 355 km, Beč 220 km, Budimpešta 305 km, Zagreb 135 km, Beograd 525 km. Autobusni kolodvor udaljen je 500 m, a željeznička postaja 7 km. Zračna luka Maribor udaljena je 50 km.

Usluge u lječilištu

različite vježbe u bazenima
fitness, i s trenerom
nordijsko hodanje
organizirane besplatne šetnje
kuglana u blizini
stolni tenis u ljetno doba u termama
lov na blago (pješice)
najam bicikala, i električnih!
tenis: 4 vanjska i 3 unutarnja teniska igrališta u blizini
igralište za golf Radenci u blizini
organizirani izleti u okolicu, brošura izleta u okolicu za samostalno razgledanje

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity