Terme Topolšica – Slovenija

Opuštanje od gradske vreve

Wellness

Slovenija

Lokacija

Topolšica

Izleti

Postojna, Ljubljana

Uz jugoistočno podnožje brda Lom, onde gde su nekada vladale visoke topole, iz zemlje je provrela voda. Čista kao biser, živa kao što je sam život. Termalni izvor je u dolini Toplice, sve do 16. vijeka privlačio sve one koji cijene snagu prirode. Tamo, uz rub šume danas se nalazi moderno lječilište koje nas opušta sa svime što priroda pruža.

 

Terme Topolšica, udaljene od gradske buke i divljih cesta svoje goste dočekuju u zagrljaju gorskog zraka i spokojne tišine. Oko se odmara pogledom na okolna brda i korak osjeti dodir sam sa sobom. Srednjogorska klima ima blagotvorne efekte i veliki broj sunčanih dana. Za prirodu koja okružuje Topološicu, čini se da liječi sama po sebi.

 

Terme Topolšica krasi zavidna tradicija lječenja i lječilišta, a poslednje modernizacije lječilište mjenjaju u raskošan termalno-turistički kompleks. Najsavremeniji wellness programi zadovoljiće i najzahtjevnijeg gosta, a širina ponude će u Topolšicu privući najrazličitije posjetioce. Terme Topolšica sa specifičnim prirodnim osobinama predstavljaju sve ono što je potrebno telu i duši savremenog čovjeka.

 

Smještajni kapaciteti Terme Topolšica nude ugodnu okolinu za boravak, za različite želje i ukuse.

 

U sklopu hotelskih kapaciteta Hotela Vesna lječilište ima 385 kreveta koji su raspoređeni u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

 

Od 2010. godine terme su bogatije za prekrasno apartmansko naselje s 27 savremenih i ekoloških objekata sa ukupno 98 kreveta.

 

Ugodni domaći, a opet savremeno i lijepo uređeni smeštajni kapaciteti lečilišta garantuju da ćete se u Topolšici osjećati kao kod kuće.

Smještaj

Prostrane i lijepo uređene sobe hotela nude sve što vam je potrebno za ugodan boravak (tv, telefon, s hladnjakom ili bez, kupaonica s tušem ili kadom, WC, fen za kosu, s balkonom ili bez).

od 44€

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity