Terme Zreče – Slovenija

Wellness

Vrhunski doživljaj

Lokacija

Podčetrtek

Izleti

Olimski kraj

Terme Zreče i planina Rogla nalaze se na sjeveru Slovenije, nedaleko od Maribora. Ovaj termalni planinski kompleks nedavno je obogaćen novim najsavremenije opremljenim Wellness & Spa hotelom Atrij. Ovdje se možete opustiti uz termalnu vodu koja protiče kroz sve wellness programe, a u neposrednoj blizini (17 km dalje) možete udahnuti svježinu svom tijelu na planinskom wellnessu Rogla. Savremeni Wellness & Spa centar Idila, sa svoje četiri tematske cjeline nudi hedonistička uživanja, kvalitetan odmor u nezaboravne doživljaje opuštenosti u prirodnom okruženju.

 

Hotel Vital 4*

U mirnom okruženju Zreča, na obroncima zelenog Pohorja nalazi se izvrstan prostor za savršen odmor ili malo drugačiji poslovni sastanak. U hotelu se nalazi veliki pansionski restoran sa samoposlužnim bifeom, a bogata je i ponuda ukusnih jela a’ la carte u kombinaciji s odabranim vinima. Posjetitelji mogu uživati u suvremeno opremljenom wellness centru, u Sauna selu ili u unutarnjim i vanjskim bazenima. Posebnost hotela su dvoetažni apartmani Relax s vlastitom saunom.

 

Hotel Klasik 3*

Hotel Klasik nalazi se u sklopu Hotela Dobrava i namijenjen je gostima koji dolaze na rehabilitaciju nakon operacije. Zdravi obroci dostupni su u velikom pansionskom restoranu sa samoposlužnim bifeom, a bogata je i izvanpansionska ponuda. Tijekom boravka u regiji možete posjetiti i mnogobrojne lokalne kulturne i prirodne znamenitosti.

 

Hotel Medico 3*

Hotel raspolaže s 5 dvokrevetnih soba, 2 trokrevetne sobe i 1 jednokrevetnom sobom s 24-satnom zdravstvenom skrbi na dan. Sve sobe opremljene su suvremenim krevetima za njegu i signalizacijom za pružanje potpune zdravstvene njege.

 

Vile Terme Zreče 4*

U parku pokraj jezera Zreče nalazi se 10 apartmanskih kućica koje okružuju šuma i uređeni park. Smještene su u neposrednoj blizini hotela i bazena što je posebno pogodno za obitelji s djecom koje će u Šumski vodeni park moći ići i pješice. Apartmani raspolažu suvremeno opremljenom kuhinjom s perilicom posuđa, a možete se odlučiti i za prehranu u hotelu. U vilama su dobrodošli i vaši kućni ljubimci!

Opše informacije
PRIJAVA nakon 14 sati
ODJAVA do 11 sati
DOŽIVLJAJI kupanje u bazenu s akratotermalnom vodom, aerobik u vodi, šetnje s osnovama nordijskog hodanja, vožnja bicikla, tržnica s poljoprivrednim delicijama, večernje šetnje s bakljama, glazbene večeri, dječje kreativne radionice, ski odnosno planinski bus Zreče – Rogla – Zreče (po voznom redu)
AKTIVNOSTI sportski ribolov, tenis, biciklizam, golf, posjet podrumu Zlati grič, razgledanje Žičkog kartuzijanskog samostana, dvorca Trebnik, šetnja odnosno krpljanje do Lovrenških jezera, razgledanje KSEVT-a (Kulturni centar europske svemirske tehnologije)
WELLNESS USLUGE njege lica i tijela, masaže, kupke, Sauna selo s programima saunanja, fitnes
ZDRAVSTVENE USLUGE stručno osposobljeni liječnici i terapeuti, vrhunska zdravstvena rehabilitacija, zdravstveni i preventivni programi
HRANA I PIĆE restorani i kavane s bogatim izborom jela od lokalno proizvedenih namirnica i proizvoda
INTERNET neograničen besplatni pristup za goste koji upotrebljavaju bilo koji program iz važećeg cjenika
PARKIRANJE besplatno vanjsko parkiralište, mogućnost nadoplate za garažu 5 €/dan
OPĆENITO posluga u sobu, mogućnost prijevoza, 24-satna recepcija, skladište za prtljagu, praonica rublja, kongresni centar, lječilište, sef, frizer
PONUDA U OKOLICI bankomat, trgovina, ugostiteljska ponuda, pošta

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity