Turska – Marmaris

Avionom iz Beograda - Ljeto 2022

Ljetovanje

Turska

Lokacija

Marmaris, Egejska regija, Turska

Izleti

Kaunos, Pamukale

MARMARIS – Ljetovalište koje ne spava

Dio je Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim pješčanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičemelara.
Vrhunski provod i šoping, sjajne plaže, maksimalno gostoprimstvo i hoteli svih kategorija s maksimalnim komforom i odličnom uslugom.
I do ovog ljetovališta stiže se direktnim čarter letom iz Beograda.

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim pješčanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najljepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz pješčanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gdje se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gdje u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cijenama kupiti razne stvari.
Ičmeler je izuzetno popularan turistički gradić, spojen sa Marmarisom, ali i u mnogo čemu drugačiji. Nalazi se u uvali sa dugom pješčanom plažom, a okružen je planinama obraslim borovom šumom. Celo mesto podređeno je isključivo turizmu, sa izuzetno uređenom infrastrukturom, a krase ga brojni hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan dolmušima koji saobraćaju svakih nekoliko minuta.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity