Turska – Bodrum

Avionom iz Beograda - Ljeto 2023

Ljetovanje

Turska

Lokacija

Bodrum, Egejska regija, Turska

Izleti

Efes

BODRUM – Biser Karijske rivijere

Najprestižnije ljetovalište Turske s reputacijom mondenske destinacije i centra umjetničke populacije ove zemlje.
Šarm neformalnog uokviren u bogaststvo vrhunskog noćnog provoda uz autentičan šoping i uživanje na lijepim plažama u atraktivnim zalivima čini Bodrum sve poželjnijom destinacijom u cijelom svetu.

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smješten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama bijelih zidova, šarmantni butici uz obavezno cjenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine… Bodrum je dobio reputaciju centra turske umjetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovjekovna tvrđava svetog Petra, primjer krstaške arhitekture iz 15.vijeka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sjediti u jednom od brojnih restorana koji nude svježe morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas”prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity