Hotel Vapore 4* - Neum

Ljetovanje

Bosna i Hercegovina

Lokacija

Neum

Izleti

Hutovo blato, Mostar, Dubrovnik

HOTEL VAPORE 4* – NEUM

Hotel Vapore se nalazi u predivnom gradu Neumu u Bosni i Hercegovini. Smješten je uz sam rub plaže, te nadomak kristalnog Jadranskog mora koje svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Hotel možete posjetiti tijekom cijele godine, uživajući u mirnom odmoru i uz zvukove valova. Hotel Vapore svoj potencijal dovodi na maksimum s dolaskom sunčanih dana i dugih ljetnih noći.

Rasprostranjen na 8 katova, hotel Vapore raspolaže s kapacitetom od čak 127 soba. Prva 3 kata su rezervirana za prave turističke atrakcije, kao što su suvenirnice sa tradicionalnim lokalnim suvenirima, te mini market, slastičarnica, pub i restoran za ljubitelje domaćih hercegovačkih jela, dok na zadnjem katu hotela nastupa prava oaza odmora i pogled na predivno Jadransko more, koji ostavlja bez daha svakog posjetitelja.

Zvuk valova, upijanje sunčevih zraka i vrhunska usluga čine dovoljan razlog da Vaše ljetovanje provedete u našem hotelu. Iskusite čaroliju koja će pobuditi unutarnji mir u Vama.

Dobrodošli u hotel Vapore, Vaš pravi odabir za odmor duše i tijela!

Lobby bar
Jutarnja kava ili večernji koktel u predivnom ambijentu Lobby bara gostima pruža nezaboravan doživljaj.

Naša misija je osigurati odmor koji vam je prijeko potreban, a svakom detalju posvećena je posebna pažnja kako bi svaki trenutak vaše opuštanje bilo savršeno.

Hotelski restoran
Restoran Vam nudi poseban doživljaj gastronomije i vodi vas na uzbudljivi put gastronomskih užitaka.

Ponuda našeg restorana nudi zdrav i svjež doručak, tradicionalnu kuhinju, ali i poznata internacionalna jela koja su zadatak su našeg Chefa kuhinje koji će za vas s veseljem pripremiti vrhunske delicije za svaki obrok i prigodu

Smještaj
Bilo da su s pogledom na more ili na park, svaka soba pruža jedinstveni doživljaj luksuza, udobnosti i dobrodošlice.

Dvokrevetna soba pogled more i pogled park
Trokrevetna soba

Kroz 5 katova prostire se 127 soba, od kojih su 82 s pogledom na more, a 45 s pogledom na park.

Pivnica
Posebno smo ponosni na PIVNICU sa velikim izborom domaćih i svjetskih piva.

Gastro
Jedinstveni gastronomski doživljaj čeka Vas u hotelu Vapore. Vrhunske gastronomske delicije i slastice, kava i kolač u ljetnim noćima, koktel zabave i prekrasan pogled na plažu spojeni su u jedinstveni ugođaj za uživanje u čarima Jadrana.

Slastičarnica
Stastičarnica sa vlastitom proizvodnjom sladoleda i kolača.

A la carte restoran
Doživite posve novo gastronomsko iskustvo uz bogati izbor vrhunskih jela, koja će vas osvojiti svojim osebujnim okusima. Mediteranska kuhinja i izvorne namirnice ovog područja oduševit će i najzahtjevnije goste, dok će bogat izbor vina dodatno začini vaš odmor. Prepustite brigu o jelu našim chefovima i uživajte u prekrasnom ambijentu i opuštenoj atmosferi.
Parking
Za sve gosta hotela imamo osiguran parking za bezbrižan boravak i odmor.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity