Vila GINA Prčanj – lux apartmani 2018

Lux apartmani

Ljetovanje

Crna Gora

Lokacija

Prčanj, Crna Gora

Izleti

Vila Gina nalazi se u Prčnju u prvoj liniji do mora, izgrađena je u 18.vijeku u gotskom stilu. a udaljena je 4,5 km od Starog grada Kotor koji je uvršten na spisak svjetske baštine.

 

Vila Gina posjeduje tri odvojena moderno opremljena apartmana sa pogledom na more, od kojih se jedan može razdvojiti na studio i apartman.

 

Svi apartmani posjeduju sopstvene namještene terase, zajedničko dvoriste sa priborom za roštilj, prostorom za sjedenje i sunčanje sa ležaljkama, neograničeni internet u apartmanima kao i u dvorištu, klima uređaj, dva televizora sa satelitskim kanalima, kako i kuhinju sa prostorom za objedovanje, mašinom za posuđe i svim ostalim kuhinjskim aparatima (električni šporet sa rernom, frižider sa prostorom za zamrzavanje, mikrovalnu pećnicu, dva tostera, kuhalo za vodu, cjedilo za citruse, mikser za nes kafu…) kao i svo potrebno posuđe za kuhinju.

 

Apartmani imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, veš mašinom, stalkom za sušenje i daskom za peglanje veša i peglu.

 

Najblizi retoran je neposredno uz objekat a najbliža prodavnica je udaljena manje od 100m od vile.

 

Aerodrom Tivat je udaljen 10 km uz obezbijeđen transfer koji se obračunava po ponuđenoj cijeni.

 

Prčanj je mirno naselje u Bokokotorskom zalivu a UNESCO ga je uvrstio u listu svjetskog kulturnog naslijeđa.

 

Nalazi se u podnožju brda Vrmac poznato kao vazdušna banja gdje se stvara ruža planinskih i morskih vjetrova posebno pogodan za disajne puteve i oporavak organizma.U neposrednoj blizini nalazi i specijalna zdravstvena ustanova „Vrmac“, specijalizovana za liječenje astme, bronhitisa i alergoloških obolenja

 

U Prčnju se nalazi više kulturno istorijskih spomenika koji svojom arhitekturom i kulturnim blagom zadivljuju posjetioce:

 

Stara župna crkva, Župna crkva posvećena rođenju Bogorodice, Palata Tri sestre, Franjevački Manastir Svetog Nikole, crkva Svetog Tome i crkva Svetog Ivana.

 

Osim raskošne starine, Prčanj danas plijeni atraktivnim mediteranskim ambijentom i prelijepim plažama. Prelijepe male plaže, čisto more i ljekovita vazdušna strujanja garantuju prijatno i ugodno ljetovanje.

Lokacija

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity