TITLE

DESCRIPTION

Barselona – avionom iz Zagreba – Garantovano !

Barcelona – 4 dana / 3 noćenja – Avionom iz Zagreba 13.4., 27.4. – GARANTOVANO !

Mediteranska metropola, prijestolnica Katalonije, centar modernizma i vrhunskog sporta, Barselona je nakon Olimpijskih igara 1992. postala obavezno odredište u svjetskim okvirima.

Teško je pronaći četvrt, a da vas ne podsjeti da ste u gradu Antonija Gaudíja, oca nezaobilaznog Parka Güell i planetarno poznate Sagrada Familie.

Međutim, tek kad se nađete u „La Boqueria“ doživjet ćete grad u svim njegovim bojama, okusima i mirisima.

Šarm Barselone je neodoljiv i mami na ponovni dolazak.

*Vrijednost više: uključena ulaznica za Park Güell i boravišna taksa

1. dan, ponedjeljak ZAGREB – PRAG – BARSELONA

Sastanak putnika u zagrebačkom aerodromu ”Pleso” kod Pošte najkasnije u 03.00h. Polijetanje aviona za Prag na letu ČSA OK849 u 04.40h. Dolazak u 06.15h te nastavak leta za Barselonu na letu OK688 u 11.25h. Očekivani dolazak u 13.50h obavljanje pograničnih formalnosti te prevoz autobusom do hotela. Prijava i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, odlazak s vodičem putovanja javnim prevozom i pješke u središte Barselone. Uživajte u atmosferi ovog grada jedinstvenog kulturnog karaktera i nevjerojatnog života. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, utorak BARSELONA

Nakon doručka, odlazak u panoramski razgled grada: Montjuïc, gdje je smješten Olimpijski sportski kompleks; Gradonačelnikov vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan panoramski pogled na grad; terminal Marítimo, trajektna luka; Kolumbov spomenik, visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike; Casa Batlló i Casa Milà/La Pedrera, prekrasne stambene zgrade, obje djela čuvenog katalonskog arhitekta Antonija Gaudíja; Sagrada Familia, jedna od najslavnijih svjetskih katedrala, najveći nedovršeni Gaudíjev projekt. Obilazak će završiti kod Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio Unescove svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. U poslijepodnevnim satima predlažemo individualni odlazak u Španjolsko selo (Poble Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. Noćenje.

3. dan, srijeda BARSELONA

Doručak te odlazak u poludnevni obilazak centra grada pješke: Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi, sa spletom uskih krivudavih uličica. Šetnja ulicom Portal del'Angel do katedrale sv. Eulalije, zaštitnice grada, iz 14. i 15. vijeka, sjajan primjer katalonske gotike. Put dalje vodi preko Kraljevskog trga gdje je smješten Istorijski muzej grada u kojem se nalaze najprostranije podzemne rimske ruševine na svijetu, pa preko Trga sv. Jakova gdje se nalaze Generalitat i Gradska vijećnica, ulicom Ferrán i legendarnom Picassovom uličicom Avignyó do Plaça Reial, čuvenoj po Gaudijevim svjetiljkama. Potom šetnja Ramblom, najživljom gradskom avenijom i pješačkom zonom koja povezuje Katalonski trg, središte novog grada, i Port Vell, staru luku te posjet živopisnoj tržnici La Boqueria. Nakon razgleda predlažemo posjet Picassovom muzeju smještenom u ulici Montcada, jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica Barcelone. Kako posjet Španjolskoj ne bi bio potpun bez flamenca, putovanje zaokružite fakultativnim odlaskom u jedan od lokalnih restorana u kojem možete uživati u večeri uz ovaj strastveni tradicionalni ples i glazbu. Noćenje.

4. dan, četvrtak BARSELONA – PRAG – ZAGREB

Nakon doručka predlažemo posjet trgovačkom centru Maremagnum s mnogobrojnim trgovinama, barovima i restoranima ili obližnjem Akvariju, jednom od zasigurno najboljih i najvećih u Europi. Prevoz do aerodroma. Prijava na let ČSA za Prag na liniji OK689 u 14.40h. Dolazak u 17.15h te nastavak leta za Zagreb na letu OK848 u u 22.00h. Očekivani dolazak u Zagreb u 23.30h. Završetak programa.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 450 EUR

Aerodromske takse  po osobi: 230 EUR

Cijena uključuje:

povratni prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) iz Zagreba do Barcelone preko Praga,
smještaj u Barceloni u hotelu Exe Mitre 3* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom;
boravišnu/turističku pristojbu,
transfer od/do aerodroma u Barceloni,
obilaske prema programu (panoramski razgled autobusom 2 dan i razgled uz lokalnog vodiča 3. dan.);
ulaznicu i rezervaciju za Park Güell;
vodiča iz Zagreba,
pripremu i organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje:takse u aerodromima (obavezna doplata 230 EUR), doplatu za jednokrevetnu sobu od 85 EUR, ulaznice za kulturno-istorijske spomenike i muzeje (osim gore navedenog), karte javnog gradskog prevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu predviđeni programom, osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje i putno osiguranje (preporučujemo).

Popusti:

Dijete 2-11,99 godina na pomoćnom ležaju: 55 EUR
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju: 15 EUR
Fakultativna ponuda (plaćanje prilikom prijave):
Flamenco večera & show u Palacio del Flamenco (jelovnik: paella s plodovima mora, salata, princes krofne s čokoladom, čaša Sangrie ili vina, voda): 55 EUR

Informativne cijene individualnih ulaznica po osobi :
Sagrada Familia: 15 Eur
Poble Español: odrasli 12 Eur, dijete 4-12 godina 7 Eur
Aquarium: odrasli 20 Eur, dijete 5-10 godina 15 Eur, dijete 3-4 godine 7 Eur
Muzej Picasso: zbirka 11 Eur, zbirka & privremena izložba 14 Eur
Casa Batlló: odrasli 22,50 Eur, dijete 7-18 godina 19,50 Eur
Casa Milà/La Pedrera: odrasli 20,50 Eur, dijete 7-12 godina 10,25 Eur
Camp Nou Experience: odrasli 23 Eur, dijete 6-13 godina 17 Eur
Metro karta: jednodnevna 7,60 Eur; jedan smjer 2,15 Eur.

Red letenja:
OK 849 ZAGREB PRAG 04:40 06:15
OK 688 PRAG BARCELONA 11:25 13:50
OK 689 BARCELONA PRAG 14:40 17:15
OK 848 PRAG ZAGREB 22:00 23:30

Važno: Molimo da obratite pažnju o propisima vezanim uz prevoz prtljage u međunarodnom avio prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Za prtljagu je odgovorna avio kompanija. Po osobi dozvoljeno je nositi 1 komad prtljaga maksimalne težine do 15 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u avion, dozvoljeno je po osobi jedan komad ručne prtljage unjeti u zrakoplov.

Minimalni broj putnika: 15

NAPOMENA: Aerodromske takse podložne su promjenama i konačni iznos taksi potvrđuje se na dan izdavanja avio karte. Sve cijene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. U slučaju promjene reda letenja (vremena, aerodroma) organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja.
Cijene fakultativne ponude i ulaznica bazirane su prema stanju iz novembra 2016. i mogu biti podložne promjeni.
Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja GO putničke agencije.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity