TITLE

DESCRIPTION

Costa Diadema – organizovani polazak 07.01.2017.

Costa Diadema poznata kao kraljica Mediterana je najveci brod u floti kompanije Costa Crociere. Idealan je za opuštanje i dobru zabavu, osmišljen da sva čula uživaju. Kruzer je dug 306 m, kapacitet  4,947 putnika koji mogu uživati u 7 restorana, 15 barova, spektakularnoj laserskoj igraonici, 3 bazena od kojih je jedan zatvoren, 8 đakuzija, spa i wellness centar, teretana, 4D bioskop, ogromno pozorište na 3 sprata, mini sportske terene, staza za dzoging,, shoping centar u kojem se nalaze brojne prodavnice poznatih modnih lanac. .. Budite baš vi među prvim putnicima na Kraljici Mediterana !

Organizovani polazak 07.01.-14.01.2017.

Cijena po osobi : 299 EUR ( unutrašnja kabina )

Obavezna doplata za lučke takse : 150 EUR.

Transfer iz Zagreba : odrasla osoba 130 EUR, djeca do 18 godina 75 EUR.

VAŽNA NAPOMENA ZA INDIVIDUALNE POLASKE:
Cijene su podložne promjenama, te su važeće one iz rezervacijskog sistema u trenutku opcije/rezervacije. Promjene cijena moguće su bez prethodne najave. Navedene cijene na nekim polascima ne vrijede za trokrevetne i četverokrevetne kabine

OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU:
lučke pristojbe 1.080 kn osobi (plaćaju odrasli i djeca uz rezervaciju)

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

TRANSFER:
Organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Savona – Zagreb/Rijeka
Za minimalno 40 prijavljenih transfer se organizira autobusom.
Cijena autobusnog transfera iz Zagreba iznosi 950 kn po odrasloj osobi, 550 kn po djetetu do 18 godina;
Cijena autobusnog transfera iz Rijeke iznosi 900 kn po odrasloj osobi, 500 kn po djetetu do 18 godina.

Za manji broj prijavljenih putnika transfer se organizira putničkim kombi vozilom.
Cijena transfera kombi vozilom iz Zagreba i Rijeke iznosi 990 kn (za rezervaciju i uplatu transfera više od 60 dana do početka putovanja).
Cijena transfera kombi vozilom iz Zagreba i Rijeke iznosi 1.250 kn (za rezervaciju i uplatu transfera manje od 60 dana do početka putovanja). Cijena transfera kombi vozilima ista je za odrasle osobe i za djecu.

DOPLATE NA BRODU:
service charge (10 EUR po noći po osobi iznad 14 godina; djeca između 3,99-13,99 godina plaćaju 5 EUR po noći po osobi; djeca ispod 3 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu), naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

CIJENA UKLJUČUJE:
– krstarenje brodom COSTA DIADEMA, prema programu
– smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja na brodu COSTA DIADEMA (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV)
– puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera i ponoćna zakuska) svečana večera uz kapetanovu zdravicu
– cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku…
– sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice…
– ukrcaj i iskrcaj prtljage

CIJENA NE UKLJUČUJE:
piće na brodu, wellness tretmane, izlete, osobnu potrošnju

Doplata za jednokrevetnu kabinu na upit (100% na cijenu kabine)

Preporučamo putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju otkaza.

*plaćaju lučke pristojbe i napojnice

VAŽNA NAPOMENA:
Ponuda vrijedi do popunjenosti kapaciteta ili do ukidanja posebne ponude od strane brodara bez prethodne najave. U slučaju promjene tečaja EUR agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana (16.01.2016.)

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti najmanje četiri talijanska grada: Genovu, Civitavecchiu, Palermo i Rim, ako se odlučite posjetiti Rim, dok je brod u luci Civitavecchia.

BARCELONA – prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra /Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. Stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike. Najznamenitije građevine u gradu su ipak djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.
Središte novog grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell.

PALMA – se nalazi na Mallorci, najvećem otoku od španjolskih Balearskih otoka. Palmin prekrasni krajolik, blaga klima i adekvatan smještaj otok su pretvorili u veliko europsko turističko odredište. Svatko tko posjeti Palmu otkrit će grad koji se proteže po zavoju širokog zaljeva s impozantnom Katedralom koja još uvijek čuva stražu kao u nekadašnjim danima pomorske slave ovoga grada

CLASSIC KABINE
Sve vrste kabina u kategoriji Classic (unutarnje, vasnjke s prozorom ili vanjske s balkonom) imaju najpovoljnije cijene sa svim uobičajenim uslugama i sadržajima.
Nalaze se na nešto lošijim pozicijama na deckovima, te nema mogućnosti biranja željenog termina večere.
također nema mogućnosti doručka u kabini, ni 24 satnu uslugu u kabini.
Sa Costa Club karticom možete skupljati bodove i uživati u prednostima koje imaju najodaniji gosti.

PREMIUM KABINE
Sve vrste kabina kategorije Premium (unutarnje, vasnjke s prozorom ili vanjske s balkonom), nalaze se na privilegiranim pozicijama na svim brodskim deckovima.
Osima toga daje vam mogućnost odabiranja željenog termina večere, mogućnost doručka u kabini, kabinsku uslugu 24 sata dnevno.Obje usluge dostupne su na upit i besplatne su.
Sa Costa Club karticom možete skupljati dvostruke bodove i prije uživati u prednostima koje imaju najodaniji gosti.
ali to nije sve jer imate dodatni popust od 10% ukoliko se odlučite za drugo krstarenje u Premium kabini unutar dvije godine.

INFORMACIJE O COSTI DIADEMI:
Costa Diadema, pravi diamant među luksuznim brodovima, nudi najpotpuniju, naj inovativniju te iznenađujuće iskustvo koje možete doživjeti na krstarenju. Oduševiti će vas elegancijom, širokim izborom aktivnosti, velikim brojem atrakcija, beskonačnim izborom hrane i spektakularnim Samsara Spa Centrom.
Godina izgradnje:2014 | Dužina: 306m | Širina: 37m | Br. putnika: 4.950 | Br. osoblja: 1.255

NAPOMENA:
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara Costa Crociere
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr
BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793.
Polica osiguranja od odgovornosti broj 1399-00032164 i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane broj 1501-00000429 uplaćena kod Wiener osiguranja. OIB 92714688296.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

NAPOMENE ZA GRUPNI POLAZAK 07.01.2017.:
Izračun je rađen na osnovi najmanje 30 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, BRAVO d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

 

Itinerer do 17.09.2016. Itinerer od 24.09.2016.
dan luka dolazak polazak dan luka dolazak  polazak
1. Savona, Italija 17:00 1. Savona, Italija 17:00
2. Marseilles, Francuska 09:00 18:00 2. Marseilles, Francuska 08:00 18:00
3. Barcelona, Španjolska 09:00 19:00 3. Barcelona, Španjolska 09:00 19:00
4. Palma De Mallorca, Španjolska 09:00 4. Palma De Mallorca, Španjolska 09:00 19:00
5. Palma De Mallorca, Španjolska 01:00 5. plovidba
6. Cagliari, Italija 08:00 17:00 6. Civitavecchia/Rim, Italija 08:00 19:00
7. Civitavecchia/Rim, Italija 08:00 18:00 7. La Spezia, Italija 08:30 20:30
8. Savona, Italija 07:00 8. Savona, Italija 07:00

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity