TITLE

DESCRIPTION

Crvena Luka Hotel & Resort **** Biograd

Resort Crvena luka uključuje elegantno uređene apartmane i vile s namještenom terasom, LCD TV-om sa satelitskim programima i besplatnim bežičnim pristupom internetu. U sklopu ovog kompleksa gostima su na raspolaganju privatna plaža, spa sadržaji i restoran s barom. Također je dostupno besplatno privatno parkiralište.

U okviru objekta gosti mogu zaigrati tenis ili odbojku i uživati u masažama. Moguće je i organizovati usluge najma automobila i vodenih skutera.

Resort također uključuje dječji vrtić, sadržaje za vodene sportove i pult za organizaciju izleta do nacionalnih parkova Kornati, Krka, Paklenica i Plitvička jezera.

Apartmane i vile krase moderan namještaj i zemljani tonovi. U kuhinjama su na raspolaganju hladnjak, perilica posuđa, blagovaonica i aparat za pripremu kave.

Središte Biograda udaljeno je otprilike 3 km, a do najbližeg izlaza na autocestu A1 ima 20 km. Zadar, grad u kojem se nalaze međunarodna zračna luka, crkva sv. Donata stara 1200 godina i jedinstvene Morske orgulje, smješten je 30 km od resorta Crvena luka.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity