TITLE

DESCRIPTION

Hotel Vespera 4* Mali Lošinj 2018

Family Hotel Vespera smješten je u Sunčanoj uvali, 50 metara od mora i plaže nagrađene Plavom zastavom, te 2 km – 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja. Ovaj porodični hotel pravi je prijatelj djece i njihovih roditelja.

Projektovan u skladu s trendovima modernog dizajna jedinstven je proizvod Jadranka hotela za porodični odmor. Nudi vrhunske sadržaje i usluge, bilo da tražite savršeno mjesto za svoju obitelj ili putujete sami u potrazi za dobrim društvom i zabavom.

Family Acqua Fun kompleks vanjskih bazenana tri razine kaskadno posloženih prema moru, proteže se na ukupno 3000 kvadrata. Bazen duljine 37 m i dubine 1,35 m s hidromasažom, vodopadima, protustrujnim plivanjem, jacuzzijem i sunčalištem s pogledom na more. Dva bazena za djecu s toboganom i vodopadom. Recepcija, bar, garderoba. Prilaz prilagođen osobama s posebnim potrebama. Zabavan vodeni svijet namjenjen djeci jedinstvena je ponuda Lošinja.

Hotel raspolaže sa 404 sobe – jednokrevetne, dvokrevetne, spojene sobe za obitelji i suite. Sve sobe su moderno uređene, sa tušem/kadom, fenom za kosu, telefonom, klimom, sefom, minibarom, priključkom za Internet i satelitskom TV. Dio soba prilagođen je osobama s posebnim potrebama.

Usluga prehrane obuhvaća polupansion, buffet doručak i večeru, show cooking, kutak za mame i mini buffet.

Sadržaji hotela
dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem i spojene sobe za porodice
Family Acqua Fun kompleks vanjskih bazena s morskom vodom
Pino Baby, Mini i Teen Club – animacija za sve dobne skupine s uključenim snackom
dječje igraonice i igrališta na otvorenom
kutak za mame i mini buffet u hotelskom restoranu
mogućnost prilagođene prehrane za osobe s alergijama
a la carte restorani uz more u blizini hotela
šljunčane plaže pogodne za malu djecu
8 teniskih terena i škola tenisa, te ostali sportski sadržaji u blizini
besplatan Internet

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity