TITLE

DESCRIPTION

Feriendorf Kirchleitn Dorf Kleinwild 4* – St. Oswald – Bad Kleinkirchheim

Apartmansko naselje se nalazi u samom centru mjesta St. Oswald, na 1350 metara nadmorske visine, koje sa Bad Kleinkirchheimom cini skijasku regiju sa ukupno 103 km skijaskih staza.

Sastoji se od dva dijela, sela Grosswild 4* ( u kojem su apartmani kompletno renovirani ) i sela Kleinwild 3* ( u kojem ima nekoliko novih renoviranih apartmana 4* ).

Početna stanica nove Brunnachbahn gondole je udaljena 250 m.

Ski skola je 300 m udaljenosti od oba sela, pored pocetne stanice gondole.

Oba sela se sastoje od 44 kućice, uređene u tradicionalnom koruskom alpskom stilu i sadrze recepciju, 4 nova restorana, pizza restoran, dječji klub, mali wellness sa saunama, animaciju za djecu i odrasle, sportske aktivnosti, poslijepodnevni zabavni program za djecu i odrasle.

U svakoj kuci se nalazi po 4 apartmana na 2 sprata ( dva 1/2+2 i dva 1/4+2 apartmana ).

Apartmani u selu Kleinwild 4* ( 60 apartmana u 16 kuća )

Usluga : polupansion plus ( Kirchleitn zdrava ishrana , bogati Alpski švedski stol za doručak, popodnevni snek, bogati švedski stol za večeru, sa specijalitetima sela i regije ), dječiji all inclusive ( kompletan meni prilagođen djeci za doručak, rulak i večeru sa uključenim sokovima ).

Apartmani NockBerge cca. 35 m2, dvosobni za max 4 osobe :

novouređen, trpezarija sa kompletno opremljenom kuhinjom, Nespresso aparat, masina za pranje suđa, mikrovalna peć, frizider, dnevno-trpezarijski dio s kaljevom peći i dnevni boravak sa ugaonom garniturom ( koja se razvlaci u krevet za 2 osobe ), spavaća soba za 2 osobe sa 2 odvojena kreveta, LCD SAT TV, wifi, kupatilo sa tus kabinom, WC, fenom, balkon u apartmanima na 1. spratu i bastom u prizemlju.

Apartmani NockFamilie cca. 55 m2, trosobni za 4-6 osoba :

novouređen, trpezarija sa kompletno opremljenom kuhinjom, Nespresso aparat, masina za pranje suđa, mikrovalna peć, frizider, dnevno-trpezarijski dio s kaljevom peći i dnevni boravak sa ugaonom garniturom ( koja se razvlaci u krevet za 2 osobe ), 1 spavaća soba sa bracnim krevetom, 1 soba za 2 osobe sa 2 odvojena kreveta, LCD SAT TV, wifi, kupatilo sa tus kabinom, odvojenim WC, fenom, balkon u apartmanima na 1. spratu i bastom u prizemlju.

Apartmani NockLuxus cca. 70 m2, trosobni za 4-7 osoba :

novouređen, trpezarija sa kompletno opremljenom kuhinjom, Nespresso aparat, masina za pranje suđa, mikrovalna peć, frizider, dnevno-trpezarijski dio s kaljevom peći i dnevni boravak sa ugaonom garniturom ( koja se razvlaci u krevet za 2 osobe ), 1 spavaća soba sa bracnim krevetom, jedna soba za 2 osobe sa 2 odvojena kreveta, jedna soba sa krevetima na sprat, LCD SAT TV, wifi, kupatilo sa tus kabinom, odvojenim WC, fenom, balkon u apartmanima na 1. spratu i bastom u prizemlju.
U prostorijama dječjeg kluba organizuju se razne kreativne radionice, aktivnosti na snijegu, dječje igraonice, pješačke ture za djecu, fit kids – fitness programi prilagođeni djeci.

Besplatan parking za goste.

Cijene ski karata :

Odrasla osoba ( od 20 god ) : 43 EUR dnevna, 5-dnevna 197 EUR, 6-dnevna 216 EUR

Omladina ( rodjeni izmedju 1995 – 1998 god ) : 34,5 EUR dnevna, 5-dnevna 158 EUR, 6-dnevna 173 EUR

Djeca do 12 god : 1 EUR dnevno uz kupljenu ski kartu roditelja

villars-bg-2

Za pregled ski staza KLIK na sliku !

Komentariši

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity