TITLE

DESCRIPTION

Hotel Alga 4* Tučepi 2017

Hotel Bluesun Alga nalazi se na izvrsnoj lokaciji uz slikovitu šljunčanu plažu u Tučepima. U sklopu objekta na raspolaganju su prostrane smještajne jedinice, brojni rekreacijski i zabavni sadržaji te besplatni WiFi.

Ovaj udobni i moderno opremljeni hotel nudi pažljivo uređene sobe, a iz većine se jedinica pruža prekrasan pogled na kristalno plavo Jadransko more i borovinu.

Hotel Bluesun Alga smješten je u blizini poznate plaže u Tučepima pa je izvrstan odabir za sve koji uživaju u kupanju i sunčanju, a ujedno se žele baviti sportom i provesti aktivan odmor u sunčanoj Hrvatskoj.

Profesionalno i predano hotelsko osoblje pobrinut će se da gosti provedu nezaboravan odmor.

U hotelskom restoranu poslužuju se bife ručak i večera s ukusnim jelima. Gosti ondje takođe mogu uživati u kuhanju pred publikom i 2 tematske večeri sedmično.

U piceriji Mimoza poslužuju se ukusne pizze, a u slastičarnici Viola gosti mogu uživati u kolačima. Obližnja konoba Kaštelet nudi tipična jela dalmatinske kuhinje po narudžbi.

U sportskom centru Slatina, udaljenom približno 250 metara, dostupne su brojne sportske aktivnosti.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity