TITLE

DESCRIPTION

Amadria Park Hotel Andrija 4* 2018

Razigran, maštovit, jedinstven – ukratko bi se mogao opisati Solaris Dječji Hotel Andrija, prvi tematski dječji hotel u Hrvatskoj.

Interijer hotela obogaćen je bojama i jedinstvenom scenografijom podvodnog svijeta. Morske sirene, dupini, morske kornjače i morsko blago, osnovni su motivi koji se protežu kroz čitav hotel po zidovima, stropovima i podovima. Fasada hotela također je oslikana i reljefno ukrašena elementima podmorja.

Dok ljubazni recepcioneri rade vaš check- in, na drugoj, maloj dječjoj recepciji, vaši se mališani već zabavljaju spuštajući se niz tobogan u obliku vulkana, u društvu razigranih maskota Solarka i njegovih prijatelja.

Restoran je jednim dijelom prilagođenim za djecu, s mini buffetom i dječjim menijem. Na njih će paziti naše brižne tete dok bezbrižno i opušteno uživate u svom obroku.

Samo nekoliko koraka od tematskog dječjeg hotela pruža se šljunčana, Solaris Family plaža, s blagim pristupom moru i atraktivnim dječjim gradom u blizini. U neposrednoj blizini dječjeg hotela Andrija nalazi se i prvi Vodeni park na Jadranu, obogaćen brojnim sadržajima i atarkcijama.

S velikom terasom i bazenom prilagođenim djeci te bogatim animacijskim sadržajem, Solaris Dječji Hotel Andrija pružit će vašoj djeci i vama odmor kakav priželjkujete.

Soba single use (SLU) – balkon, centralni klima uređaj, mini bar, sat tv, telefon

Dvokrevetna soba (S) – (double ili twin kreveti) balkon, centralni klima uređaj, mini bar, sat tv, telefon

Dvokrevetna soba s twin krevetima i krevetom na sprat (L+) – balkon/terasa, centralni klima uređaj, mini bar, sat tv, telefon

Porodična soba (F)- dvije povezane dvokrevetne sobe uz mogućnost 1 pomoćnog ležaja za dijete do 13,99 g., svaka soba ima balkon,centralni klima uređaj, mini bar, sat tv, telefon  kupatilo s tušem.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity