TITLE

DESCRIPTION

Hotel Balnea 4*S Dolenjske Toplice -proljeće 2017

Hotel Balnea Superior nalazi se u prekrasnom predjelu Dolenjskih Toplica, a u sklopu objekta gostima su na raspolaganju izvrsni wellness sadržaji i udobne prozračne sobe.

Prostrane i luksuzne smještajne jedinice krase ugodni prirodni materijali. Također, gosti se mogu opustiti u opuštajućem ozračju bara s kaminom i klavirom.

Fitness centar Panorama smješten je na najvišem spratu hotela, a u okviru objekta također su dostupne najsuvremenije opremljene sobe za sastanke. Hodnik iz kojeg se pruža panoramski pogled na okolinu povezuje hotel Balnea Superior s wellness centrom Balnea.

U okolini Dolenjskih Toplica gosti mogu uživati u planinarenju, šetnjama i raznim izletima. U blizini je moguće pronaći brojne biciklističke i pješačke staze, na rijeci Krki dostupni su sadržaji za ribolov i vožnju čamcem. Kočevski rog, jedno od najbogatijih lovišta u Sloveniji, smješten je nedaleko od hotela.

Cijena polupansiona po osobi dnevno: od 79 EUR.

Više informacija u agenciji.

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity