TITLE

DESCRIPTION

Hotel Biševo 2* Vis 2017

Hotel Biševo smješten je 10 metara od obale Jadranskog mora u Komiži, na prekrasnom ostrvu Visu, i nudi besplatni bežični pristup internetu. U okviru objekta nalazi se pizzeria. Hotel može organizovati izlete brodom do poznate Modre špilje na Biševu.

Sve sobe, uređene u živahnim bojama, sadrže TV sa satelitskim programima i hladnjak. Sobe takođe uključuju prostor za sjedenje s radnim stolom i vlastitu kupaonicu s tušem i toaletnim potrepštinama. Pojedine su smještajne jedinice klimatizovane.

Gosti mogu igrati mini golf ili u hotelu kupiti suvenire. U blizini hotela na raspolaganju su sadržaji za igranje tenisa, košarke, fudbala i odbojke.

Recepcija je otvorena 24 sata dnevno i nudi usluge pranja i peglanja veša, kao i mjenjačnicu. Hotelski pult za organizaciju izleta može organizovati dnevne izlete brodom do mnogih uvala i skrivenih plaža na ostrvu.

Hotel Biševo ima besplatno parkiralište, a nalazi se na 500 metara od autobusne stanice s koje polaze linije do šarmantnog gradića Visa i trajektne luke. Iz luke svakog dana polaze trajektne linije za Split.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity