Amadria Park hotel Ivan 4+ Šibenik

DESCRIPTION

Ljetovanje

Ljetovanje Hrvatska! All inclusive! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit..

Lokacija

Hrvatska. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dolor dolor, tempor ut vulputate sed.

Izleti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dolor dolor, tempor ut vulputate sed.

Turističko Naselje Sagitta sa ukupno 450 kreveta, raspoređenih na 40 hektara površine, pretežno prekrivene borovom šumom, nalazi se na predivnoj šljunkovitoj plaži uz more, i zaista predstavlja idealnu oazu mira i odmora. Kad se tomu doda tradicionalna gostoljubivost i profesionalnost hotelskog osoblja, vrhunska kvaliteta kuhinje, visoki nivo usluge, osoblje koje Vas sa veseljem očekuje, onda će zasigurno Hotel Ruskamen postati hotel Vašeg povjerenja.

Hotel Ruskamen Turističko Naselje Sagitta ima 84 soba 1/2+1 i 3 hotelska apartmana 1/2+2. Sve sobe su klimatizovane i imaju TWC, TV SAT, frižider, fen za kosu, telefon i balkon sa pogledom na more.

Smještaj

40 apartmana koji su klimatizovani, imaju sobe sa dva ležaja, odvojen prostor kuhinje i trpezarije, dnevni boravak sa dva pomoćna ležaja na razvlačenje, WC sa kadom, TV SAT, telefon i balkon.

58€

20 bungalova koji su klimatizovani, svi imaju jednu prostoriju sa krevetom za dvije osobe u sklopu koje je kuhinja sa trpezarijom, TV SAT, odvojena soba sa dva ležaja na sprat za dvije osobe, TWC i terasu sa stolom i sjedalicama.

72€

18 bungalova koji su klimatizovani i imaju predsoblje sa WC i kadom, zajednički prostor gdje se nalazi francuski ležaj za dvije osobe sa pomoćnim krevetom na razvlačenje i mini-kuhinjom te TV SAT. Svi bungalovi imaju terasu sa stolom i sjedalicama.

100€

Lokacija

Dodatni sadržaj

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dolor dolor, tempor ut vulputate sed, consequat quis magna. Ut quis metus mollis, vulputate felis in, convallis lorem. Pellentesque nec libero nec ante euismod mollis et ac dolor. Pellentesque iaculis tortor ac eros ultricies, et faucibus nisl fringilla. Ut in metus scelerisque, varius felis in, pellentesque neque. Sed hendrerit nunc eu mauris consequat, sed dapibus lorem rutrum. Pellentesque nec enim vehicula, pulvinar eros at, fringilla tellus.

Korisnička podrška

Kontaktirajte nas mailom ili telefonom za sve dodatne informacije
Email: rezervacije@agencijanova.ba //
Telefon 1: 051 491 030

Turska – Antalijska regija – Ljeto 2023

Hotel Adria 3* – Čanj – POVOLJNE CIJENE !!!

Hotel Vile Oliva 4* – Petrovac – ALL INCLUSIVE

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity