TITLE

DESCRIPTION

Hotel Marina 4* Mošćenička Draga 2017

Hotel Marina nalazi se na svega 150 metara od Jadranskog mora u Mošćeničkoj Dragi, slikovitom ribarskom naselju s čuvenom dugom šljunčanom plažom. Gosti mogu besplatno koristiti hotelski spa centar, fitness centar te veliku terasu s ležaljkama.

U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Sve sobe hotela Marina uključuju klima-uređaj, TV s kabelskim programima i kupaonicu. Pojedine imaju balkon.

U klimatizovanom restoranu hotela Marina poslužuju se ukusna jela domaće kuhinje. Dvaput sedmično organizuju se tematske večere uz muziku uživo. U okviru hotela na raspolaganju su pizzerija i kafić s terasom. Djeca u dobi od 4 do 12 godina mogu se igrati u klubu Remy, a tinejdžeri se mogu zabaviti u klubu Teens.

U wellness i spa centru Five elements, koji se prostire na 800 m², dostupni su dječji bazen i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom. U spa centru gosti se mogu opustiti u infracrvenoj sauni, finskoj sauni, turskoj kupelji, hidromasažnoj kadi, prostoru za opuštanje ili pod hidromasažnim tuševima.

Gosti imaju pravo na besplatan pristup spa centru i bazenima, a također im je omogućen neograničen pristup fitness centru sa spravama za vježbanje marke TechnoGym. Hotel obuhvata dječju igraonicu, a nudi i bogat animacijski program za djecu i odrasle. Uz doplatu su dostupna 2 osvijetljena teniska terena.

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity