TITLE

DESCRIPTION

Hotel Mona 4* – Zlatibor – proljeće 2017

Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane.
Svaka soba ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj, TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala sef, mini bar, fen, telefon i internet konekciju.
Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i soba za osobe sa posebnim potrebama.

Za Goste hotela i Zlatibora nudimo nacionalnu i internacionalnu kuhinju u restoranima Vila i Perun, a ukoliko želite da se opustite uz omiljeno piće i poslasticu, tu je Lada bar.

Svaka soba ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj, TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala sef, mini bar, fen, telefon i internet konekciju. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Standard soba (1 – 2 osobe – 20m2) – francuski ležaj ili dva odvojena kreveta.
Porodična soba (1-4 osobe , 26 – 30m2) – francuski ili dva odvojena ležaja + jedan ili dva pomoćna ležaja.
Superior soba (1 – 4 osobe, 30m2) – francuski ležaj ili dva odvojena ležaja + jedan pomoćni ležaj (1.20×2 m).
Apartman Klasik (1-2 osobe , 35 – 40m2) spavaća soba i dnevni boravak, francuski ležaj u spavaćem delu i garnitura za sedenje u dnevnom boravku.
Apartman Mona (1-4 osobe , 45-50 m2) – spavaća soba i dnevni boravak, francuski ležaj u spavaćem delu i garnitura za spavanje i sedenje u dnevnom boravku

Wellness Mona je ekskluzivni kompleks u kome se na prirodan način postiže podizanje opšteg stanja zdravlja duha i tela.

Na površini od 1000 kvadrata zastupljeni su sadržaji koji neprimetno spajaju filozofiju Istoka, tehnologiju Zapada, stare i nove tradicije. Kada poželite da nakon skijanja, dugih šetnji ili napornog radnog dana, svom telu vratite snagu i vitalnost posetite naš wellness centar.
Jedinstveni centar lepote i zdravlja je pogodan za pripremu profesionalnih sportista i uživanje i kondicioniranje individualnih gostiju.

 Wellness centar Mona omogućava potpuno opuštanje i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Masaže i tretmani lica i tela potpuno okrepljuju organizam za samo nekoliko dana. Wellness poboljšava kvalitet života, vraća fizičku formu i samim tim predstavlja sredstvo za sprečavanje nastanka bolesti ili smanjenja njihovog inteziteta. Oaza mira Vam pruža usluge: tretmani lica i tela, masaže, tretmani u rasulu, korišćenje turskog kupatila – hamam, sauna, hidromasažne kade, fitness studio i bazen sa turbodžetom-gejzerom-vodopadom.

Cijena noćenja sa doručkom po osobi dnevno od 14.02.-14.07.2017.

Standard soba : od 45 EUR

Komfort soba : od 55 EUR

Superior soba : od 60 EUR

Djeca do 7 godina gratis.

 

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity