TITLE

DESCRIPTION

Hotel Olympia 4* – Vodice

Hotel Olympia, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 50 metara udaljen od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog – preko 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, dok su potpuno obnovljeni te moderno opremljeni prostori i brojni sadržaji tu kako bi se gost osjećao u centru pažnje.

Nezavisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, tulumi na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia nudi sve što vam treba.
Otvoreni bazen, ekskluzivni beach barovi, Olympia Life wellness centar, savremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more i borovu šumu, kao i izvrsnu gastronomsku ponudu – sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia. Za vas smo otvoreni tijekom cijele godine.

Restoran Olympia nudi bogate mirise i okuse tradicionalne dalmatinske kuhinje, ali i kontinentalne specijalitete. Bogati buffet ističe se velikim brojem hladnih i toplih predjela te glavnih jela internacionalne i tradicionalne kuhinje.

U lobiju hotela nalazi se business centar s računalom i suvenirnica sa širokim izborom domaćeg i stranog tiska. U suvenirnici možete pronaći i osnovne higijenske potrepštine, slatke i slane zalogaje te cigarete. Na recepciji je mjenjačnica, dok tijekom sezone u prizemlju posluje i turistička agencija s raznovrsnom ponudom izleta. U lobiju hotela nalazi se i bankomat.

Gostima hotela dostupan je besplatan bežični Internet.

Animacijski program u hotelu od 15.06. – 15.09.2014.
6 x sedmično nezaboravnog animacijskog programa za djecu ( mini club, hobby art, stolni tenis, aqua gym, pilates, picado, odbojka, crazy games, večernji program za djecu i odrasle)
U mini clubu 1 x sedmično voće i mali kolačić.
Čuvanje djece na upit.

15.05. – 01.10.2014.
BlueWind Adventure u suradnji sa hotelom Olympia osigurava svakom gostu 1 sat gratis korištenje kajaka ili SUP daske.
Svaki dodatni sat gost plaća sam U BWA centru.
Na sve ostale usluge : škola surfanja, iznajmljivanje surfa, dnevni izleti na jedrilici odobrava 15% popusta.
www.bluewind-adventure.com

Parking se plaća 6 EUR dnevno.

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity