TITLE

DESCRIPTION

Hotel Sol Garden Istra 4* Umag 2017

Hotel Sol Garden Istra nalazi se usred borove i hrastove šume u turističkom naselju Katoro pored Umaga, na svega 300 metara od mora. Hotel nudi klimatizovane sobe s balkonom.

U sklopu hotela na raspolaganju su vodeni park s brojnim bazenima te sportsko-umjetnički centar u kojem gosti mogu igrati košarku, rukomet i brojne druge sportove ili mogu sudjelovati u dnevnom i večernjem zabavnom programu.

Wellness centar obuhvata saunu, unutrašnji bazen i dvoranu za opuštanje. Gosti takođe mogu uživati u raznim kozmetičkim i masažnim tretmanima.

U restoranu Istarska taverna poslužuju se specijaliteti mediteranske kuhinje po narudžbi. Hotel takođe uključuje nekoliko zalogajnica i 3 restorana u kojima je moguće uživati u kuhanju pred publikom. Djeci u dobi do 11 godina tokom cijelog dana besplatno su dostupni sladoled, osvježavajuća pića i lagani obroci.

Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište, a uz nadoplatu je moguće rezervisati ekskluzivno parkirališno mjesto ispred hotela.

Cijene su u EUR !!!

Poslovnica Banja Luka

PRATI NAS NA FACEBOOKU:

AgencijaNova © Copyright | 2018 | Sva prava pridržana. Svako neovlašteno kopiranje i prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno. Powered by Codexity